Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanimada li je neko bio, dogovorio , probao
Radi se o prikupljanju podataka, preporuka je da se zaobiđe. U svakom slučaju davanje ličnog podatka opasnije je od X bona ili drugih vidova dopuna.da li je neko bio, dogovorio , probao
Tvoja cijena?Ja samo ne znam ovim pacenicima kakva je poenta skrinovati slike djevojaka , sta da drkas po njima je l' pa stas kad nemas para daj bar nesto .. Ali ako ste vi pacenici tolikko glupi da mislite da te iste slike koje skrinujete su od tih djevojakajesu slicne ali nisu lične
![]()
Tvoja cijena?Ja samo ne znam ovim pacenicima kakva je poenta skrinovati slike djevojaka , sta da drkas po njima je l' pa stas kad nemas para daj bar nesto .. Ali ako ste vi pacenici tolikko glupi da mislite da te iste slike koje skrinujete su od tih djevojakajesu slicne ali nisu lične
![]()
KojaDobra ova brazilka u centru
Drug bio jutros kaze dupe za 10 usluzna i fina.
O čemu Vi pričate gospodine?!Radi se o prikupljanju podataka, preporuka je da se zaobiđe. U svakom slučaju davanje ličnog podatka opasnije je od X bona ili drugih vidova dopuna.
Ja ničije podatke ne tražim niti bilo kakav X bon niti išta tome slično... znači ko je pristojan i ok taj se samnom lako dogovori... javili ste se ja sam Vam kulturno odgovorila, a zaključak donosite sami bez ikakve osnove....O čemu Vi pričate gospodine?!
Crna visoka, male sise?Sjecam se i neke Emine, jako prijatna i lijepa djevojka, radila u ona 2 solitera iza Bosmala…
Fina vremena![]()
Lepa je ko pun kamion Nemaca.Ovo mlado lepo devojče iz Zenice vrijedi sakati cijelim srcem i dušom !
P.S. 'Ajmo dežurni paćenici odmah se hvatajte pics filtera i provjeravajte da li je slika sa net-a.
Prvi put cujem za ovo, pojasni malo o cemu se radiRadi se o prikupljanju podataka, preporuka je da se zaobiđe. U svakom slučaju davanje ličnog podatka opasnije je od X bona ili drugih vidova dopuna.
Ne može da Vam pojasni jer ni sam ne zna šta je napisao. Ja broj telefona ne dajem prije prvog susreta, i to je jedini problemPrvi put cujem za ovo, pojasni malo o cemu se radi
Ova prva 067 100% nije fake. Iz lukavice je,za ostale ne znam0671030421
0644091085
+1 (825) 805-4380
Jel ima neko od ovih "iskusnih" iz Sa da zna jel pouzdan i jedan od ovih brojeva sto sam od pojedinih clanova dobio, sa sve 3 sam "dogovarao" sad za nedjelju, ne traze xbon, ova zadnja mi onak sumnjiva zbog broja, mada pisala je i gdje je lokacija i sve normala.
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|