Ja nisaam odavleeeea sta ces.. ispisi se odavle.. man pametovanja svako dan citamo knjige o tome..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisaam odavleeeea sta ces.. ispisi se odavle.. man pametovanja svako dan citamo knjige o tome..
Ispisi se ti ako ti je mrsko citat.Ja nisaam odavleeee
Dobro nemoj se samo ljutiti.citam sto mi odgovara, ne pametujem sta bi i kako trebalo.. koju treba jebat a koju ne.. ne dajem retardirane recenzije niti ih citam.. sta nadjem nadjem ali enciklopedija nam ne treba ovdje
A shvatam sve samo sto nisam odavleee,kazem ti.Neka si ti meni napisao da sam retard ,jel ti sad lakse malo.
Posto sam samo danas tu ja to onako da kazem opsirno sta imam i vozdrica.a ako si zeljan chat-a.. postoje cure koje rade to za novac.. postoje kafane, konobarice, prijatelji.. itd
DaJel to ona plava istetovirana?
Ignorisi nekadfin on ti je maloćunaš, nemoze ti on jebat njega i kurve istjeraju iz stana kad skine gaćice i kada mu vide ćundaruNeka si ti meni napisao da sam retard ,jel ti sad lakse malo.
Slabo... StandardneMostar ima li ista
Ne citaju se ni nama tvoje svakodnevne svadje pa te niko ne opominje. Neka covjek pise sta hoce sta pametujes. Svaki ti je komentar ili prepucavanje sa ovim iz Mostara ili napadanje nekog na forumu.citam sto mi odgovara, ne pametujem sta bi i kako trebalo.. koju treba jebat a koju ne.. ne dajem retardirane recenzije niti ih citam.. sta nadjem nadjem ali enciklopedija nam ne treba ovdje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|