BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imaš EGE stranicu punu fiktivnih profila, a đavo zna šta se iza njih krije 🙄
Hmm. Ove strankinje sa EGE su uglavnom lažni profili na način da se kače slike nekih profi modela i onda stavljaju besmisleni podaci (nationality, age), a sve da bi vas navukli na neki dolazak koji se onda uigrava sa nekim sistemom uplate preko Vibera. U suštini je to prevara, a ne neka usluga koja ima veze sa dobrim provodom.

Hmm. Ove strankinje sa EGE su uglavnom lažni profili na način da se kače slike nekih profi modela i onda stavljaju besmisleni podaci (nationality, age), a sve da bi vas navukli na neki dolazak koji se onda uigrava sa nekim sistemom uplate preko Vibera. U suštini je to prevara, a ne neka usluga koja ima veze sa dobrim provodom.
Moja iskustva sa agencijama su ok. Nekada zna biti druga djevojka, a ne ona sa slika. Ali opet ne posalju krš. A sto se tice slika, one su profesionalno uređene, zato izgledaju kao modeli.

Placanje je uvijek na ruke. Bar ja nisam naletio na prevaru.

Pozdrav, jel ima neko iskustva s ovom djevojkom. Cijena? Kakva je itd?

Prilozi

• 7EE2734E-DD9B-4C7E-97AB-DAE028D1B678.jpeg
    7EE2734E-DD9B-4C7E-97AB-DAE028D1B678.jpeg
    297,9 KB · Pregleda: 216
Ima jedna zenska, meni vec 3x dolazi, na kraju sam rekao ne hvala, e sad ili su brojevi od agencije ili ta jedna ima hrpu profila, sto tice placanja ide na ruke, nema placanje nikakvo viberom ili tako nesto.

Moju sliku nema niko sem mene i nisam javna da hocu da budem javna ne bih se krila ovako... i nema potrebe da se javno obbjavljuje jer svi imamo porodice tako da eto sad znas 🙃
To sto neke djevojke ovo rade , svaka radi iz nekog razloga ma koji to bio pa nas ne treba stavljati u isti koš.. a i treba malo postovanja i diiskrecije.. jbg

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh