Juče otišao iz bl kada je ponuda bila nikakva, a da sam sad tu provjerio bih pa javiozavuci ruku u dzep, jedan krug po bl i javi nam koja valja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče otišao iz bl kada je ponuda bila nikakva, a da sam sad tu provjerio bih pa javiozavuci ruku u dzep, jedan krug po bl i javi nam koja valja
Imas sajt avanture net,sat vremena oko 70eMARIBOR?!!? Hvala
Parodn pola sata 70eImas sajt avanture net,sat vremena oko 70e
Vecinom su sve srbijanke,dogovor ide brzo tipa moze moze,pola sat max cekas
Vecinom do 20h rade kasnije poslije toga nemoj zvati
Nije brate prevara nema sanse, probaj pa nam javi kako je prosloPoz svima,sad naletih na jednu iz Bihaca.javim se kaze 90 KM bon al doneses na ruke.Ne znam dal je i to neki vid laznjaka?.Vase misljenje.Ko zeli kontakt nek se javi
Hahahahahhaaa,tebi cu prvom javitNije brate prevara nema sanse, probaj pa nam javi kako je proslo
Ne kontam koji se kurac smiješ i šta je smiješno,ako ti trista ljudi kaže da je prevara i još ti napišem u pp da jest,i ti kao duhovit.Uzmi tetkinu,naninu,sve moguće penzije,uzmi dječji doplatak,pomoć sa biroa,i sve stavi na jedan par u kladionici...jel' jasnije sadHahahahahhaaa,tebi cu prvom javit
Evo još jasniji da budem...ili imaš 12 godina ili si glup do bola,pa izaberiNe kontam koji se kurac smiješ i šta je smiješno,ako ti trista ljudi kaže da je prevara i još ti napišem u pp da jest,i ti kao duhovit.Uzmi tetkinu,naninu,sve moguće penzije,uzmi dječji doplatak,pomoć sa biroa,i sve stavi na jedan par u kladionici...jel' jasnije sad
Moju sliku nema niko sem mene i nisam javna da hocu da budem javna ne bih se krila ovako... i nema potrebe da se javno obbjavljuje jer svi imamo porodice tako da eto sad znasCao raja, nek mi neko posalje sliku crnke u DM il nek objavi ovdje da vidimo valjal cemu
Tako je . .To se ne radi tako,nije ovo "Sirano pijaca",ako je svi hvale znači da vrijedi po bilo kojoj logici
Ja bas pazim na svoje slike i privatni zivoot ,ali i na vasu privatnost ,ako ja postujem vas trebate i vi mene..Cao raja, nek mi neko posalje sliku crnke u DM il nek objavi ovdje da vidimo valjal cemu
Ljudi za 2-3 dana sam u Sarajevu.066278871
Jesil' ti to na vikendu u Gornjim Čekrčićima ?Ljudi za 2-3 dana sam u Sarajevu.
See you #crnka
066278871
Jesil' ti to na vikendu u Gornjim h
Hahahhahaa ma daleko samJesil' ti to na vikendu u Gornjim Čekrčićima ?
Pa mi se vec bili zabrinuli, nema te...udala se reko ko da gledam bilo bi gasi forum, motaj kabloveLjudi za 2-3 dana sam u Sarajevu.
See you #crnka
066278871
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|