Na googluGdje ova igra
Gdje ova igra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na googluGdje ova igra
Gdje ova igra
Imas BL punu sad stankinjaIma li sta za Banjalukuuuuu osim Snjeze i Laneeeeeeee
Daj druze reci jednu evo koja radi poljubim te u dupeImas BL punu sad stankinja
Bosna je ocaj goli, Srbija se ne moze porediti sa ovim ovdje budalamaNajgore sto stvarno gdje god nadjes neku zensku, bilo koji grad, velike sanse da su fejk profili, ili jedna cura pravi hrpu profila i stavlja lazne slike misleci da ce vecina ljudi kad dodje biti u fazonu "kad sam vec tu jebat ga"
Vjerovatno da jeste, mene jedna zenska 3x catfisha, ima vjerovatno barem 10ak profia na EGE-u, na kraju cu ono biti u fazonu idi kupi danasnje novine i slikaj se s novinamaBosna je ocaj goli, Srbija se ne moze porediti sa ovim ovdje budalama
Imaš EGE stranicu punu fiktivnih profila, a đavo zna šta se iza njih krijeImas BL punu sad stankinja
moja teorija jedna zenska pravi milion profila, ili neki lik ima neki jebeno cudan fetisImaš EGE stranicu punu fiktivnih profila, a đavo zna šta se iza njih krije
Hmm. Ove strankinje sa EGE su uglavnom lažni profili na način da se kače slike nekih profi modela i onda stavljaju besmisleni podaci (nationality, age), a sve da bi vas navukli na neki dolazak koji se onda uigrava sa nekim sistemom uplate preko Vibera. U suštini je to prevara, a ne neka usluga koja ima veze sa dobrim provodom.Imaš EGE stranicu punu fiktivnih profila, a đavo zna šta se iza njih krije
Moja iskustva sa agencijama su ok. Nekada zna biti druga djevojka, a ne ona sa slika. Ali opet ne posalju krš. A sto se tice slika, one su profesionalno uređene, zato izgledaju kao modeli.Hmm. Ove strankinje sa EGE su uglavnom lažni profili na način da se kače slike nekih profi modela i onda stavljaju besmisleni podaci (nationality, age), a sve da bi vas navukli na neki dolazak koji se onda uigrava sa nekim sistemom uplate preko Vibera. U suštini je to prevara, a ne neka usluga koja ima veze sa dobrim provodom.
Placanje je uvijek na ruke. Bar ja nisam naletio na prevaru.Hmm. Ove strankinje sa EGE su uglavnom lažni profili na način da se kače slike nekih profi modela i onda stavljaju besmisleni podaci (nationality, age), a sve da bi vas navukli na neki dolazak koji se onda uigrava sa nekim sistemom uplate preko Vibera. U suštini je to prevara, a ne neka usluga koja ima veze sa dobrim provodom.
Ima jedna zenska, meni vec 3x dolazi, na kraju sam rekao ne hvala, e sad ili su brojevi od agencije ili ta jedna ima hrpu profila, sto tice placanja ide na ruke, nema placanje nikakvo viberom ili tako nesto.Hmm. Ove strankinje sa EGE su uglavnom lažni profili na način da se kače slike nekih profi modela i onda stavljaju besmisleni podaci (nationality, age), a sve da bi vas navukli na neki dolazak koji se onda uigrava sa nekim sistemom uplate preko Vibera. U suštini je to prevara, a ne neka usluga koja ima veze sa dobrim provodom.
Sarajevo Ena,dobra raja,sex nista posebnoPozdrav, jel ima neko iskustva s ovom djevojkom. Cijena? Kakva je itd?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|