Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz Prijatelju mozeli broje od te dvije LpIma li neko kontakt starije dame 40+ iz Tuzle ili Lukavca da je provjereno i sigurno. Mijenjam za provjereni kontakt gospodje od oko 50 god iz Tuzle i damu od 35 god iz Brčko distrikta
Koji je ovo portalPogledajte prilog 4235 Dali je neko probao? Vrijedi li dalje dogovarati?
I zaboravh napisati bila je otprilike 40-45 godinaIma li neko broj od zene iz Lukavice preko puta Toma zgrada. Bio kod nje prije par godina. Oglas bio na mali oglasi cini mi se, plava ugodno popunjena imala je kera malog u stanu tene mi satro dok smo se guzili u drugoj sobi.
Zena prijatna i super je.
Htio bi je opet naci ali nema nigdje broja. =)) ako ima neko broj bio bih zahvalan.
Na city of love "jeca" ona ti je iz lukavice,malo punija I ima malog cuku...sad dva cuvaj patikeI zaboravh napisati bila je otprilike 40-45 godina
I zaboravh napisati bila je otprilike 40-45 godina
Mozeli broj ijasam bijo kod nje prije pozzIma li neko broj od zene iz Lukavice preko puta Toma zgrada. Bio kod nje prije par godina. Oglas bio na mali oglasi cini mi se, plava ugodno popunjena imala je kera malog u stanu tene mi satro dok smo se guzili u drugoj sobi.
Htio bi je opet naci ali nema nigdje broja. =)) ako ima neko broj bio bih zahvalan.
Jel to ova https://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=Lz3t/PAgf8TGZooVq0Hs+A&c=2448Na city of love "jeca" ona ti je iz lukavice,malo punija I ima malog cuku...sad dva cuvaj patike
Nisam joj buraz uzimao licnu,Al vjeruj ima mnogo vise od 24 I ima male cuke I u lukavici je...ne tvrdim da o istoj pricamo,Al dosta slicnosti...Jel to ova https://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=Lz3t/PAgf8TGZooVq0Hs+A&c=2448
Ako jeste ne mislimo na istu sigurno jer je ova imala oko 45 godina.
Ova na city ima 24 godine.
Ta zena je bila oke za saradnju.. mislim da se više ne oglašava na oglasima.. mozda radi povremeno sa nekim svojim starim klijentimaIma li neko broj od zene iz Lukavice preko puta Toma zgrada. Bio kod nje prije par godina. Oglas bio na mali oglasi cini mi se, plava ugodno popunjena imala je kera malog u stanu tene mi satro dok smo se guzili u drugoj sobi.
Večer,mlada damo!da li znate imali koja u širokom da se može naći?hvala!Pravi muškarac grize za guzu a ne za dušu
Svaka čast mlada damo!jednaza ovakav britak odgovor!Ako zakljucimo da otkrivas " privatne stvari djevojaka" da li llazne ili nekim cudom si vidovit ko je odakle.. ne znam kakav problem imas ti sa mnom i sa bilo kim da pises ovde nesto i nesto se kurcis? Sto posto nisi ni bio kod mene pa me ni ne znam , niti bilo ko moze da zna odakle sam ako ja to ne kazem. Nisam sa Pala,kako ti kazes..
A ako imas neki problem javi mi se da se vidimo i da ti rijesim problem ,ako si vidovit vjv bi trebao da znas i OSTALO,PROGUGLAJ pa ne budi picka nego dodji da raspravimo
Mislim da bi bilo realno da prijavimo profile koji ovako pisu , ja sam prijavila ostali normalni ljudi mogu da me podrze,jer nije nikome u interesu privatnost bilo koje djevojke kao sto ni djevojkama nije u interesu vasa privatnost ,sto se tice mene posebno sto sam prekorektna da bi se ista o meni pisao.
Nes jebatSvaka čast mlada damo!jednaza ovakav britak odgovor!
Misliš?Nes jebat
Nisam iz BIH!Nes jebat
Ali hoću!Nisam iz BIH!
Ima Doboj vise njih.Imal ko broj za tesanj,Doboj ,modrica ,samac
Tel: 064/677-677
|
|
|
|