BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Možda je i Alma, više sam gledao nego slušao :)
ova alma druže bolje je drkat, prije sjećam se ja mlađi bio dosta javim se kaže lokacija dolac malta 100km može sve i anal, u faci odron, tad je bila stara i gadna, mogu mislit na šta sad liči, tijelo ko frižider, al najviše mi smeta jer ima 20 oglasa pod raznim imenima i svaki put ona se javi, davna vremena dok je i maryann radila na hrasnom i svake sedmice dovodila studentice iz zenice, viteza, dok su albanke bile kod praonice u nedžarićima i dok je crnka bila u lukavici, vrijeme leti drugovi moji

Tražim jednu djevojku. Ima leptira ili nešto poput krila iznad dupeta. Baš se dobro jebe i radi sve.
Djeluje kao narkomanka. Ako neko ima neki info može i pp

Da prepricam svoje iskustvo sa strankinjama danas. Dogovorim sa jednom u 4 sata poslijepodne, ona mi pomjeri na pola 5 ajde dobro. Dodjem u pola 5. Ona salje na whatsapp da joj treba 5-10 minuta i tako odgodi. Kontam u sebi ja tebe placam pizda ti materina jos te trebam cekati. Meni sve to sumnjivo, jos upratim tu 2-3 sumnjiva lika setkaju se. Javim joj se ja i kazem da je nazovem da vidim da nije neki scam, nece ona. Ajde, da mi broj ulaza i kaze pozvoni na "Sara". Ja pozvonim ona samo otvori. Kazem joj da kaze nesto na interfonu nece, ja se fino pokupim i odem. Ulica vam je Petrakijina 1 da znate. Kako mi se prijebalo bas, javim se azijatkinji sa EGE. Dogovorimo se, nazovem je, na video call javi se i kazem joj eto me za 10 minuta. Otvori mi vrata dole, popnem se gore. Apartman odlican, ona grmi, opusta te. Pusenje jako dobro iako sam imao i boljih, ali jebacina jedna od boljih ikad, vrhunska. Sise ogromne, u licu prelijepa. Kakva cura bog te yebo. Da imam para guzio bi je tri put dnevno 🤣. Ona opustena skroz, duhovita, zna engleski odlicno.

Uglavnom, nikad vise sa nasim odavde, koje sebe precjenjuju a qrcu ne valjaju, nit se znaju yebati, hem su pegle i umisljene ko da su Kim Kardashian, hem su u faci gadne i narkomanke 90 %.

Da prepricam svoje iskustvo sa strankinjama danas. Dogovorim sa jednom u 4 sata poslijepodne, ona mi pomjeri na pola 5 ajde dobro. Dodjem u pola 5. Ona salje na whatsapp da joj treba 5-10 minuta i tako odgodi. Kontam u sebi ja tebe placam pizda ti materina jos te trebam cekati. Meni sve to sumnjivo, jos upratim tu 2-3 sumnjiva lika setkaju se. Javim joj se ja i kazem da je nazovem da vidim da nije neki scam, nece ona. Ajde, da mi broj ulaza i kaze pozvoni na "Sara". Ja pozvonim ona samo otvori. Kazem joj da kaze nesto na interfonu nece, ja se fino pokupim i odem. Ulica vam je Petrakijina 1 da znate. Kako mi se prijebalo bas, javim se azijatkinji sa EGE. Dogovorimo se, nazovem je, na video call javi se i kazem joj eto me za 10 minuta. Otvori mi vrata dole, popnem se gore. Apartman odlican, ona grmi, opusta te. Pusenje jako dobro iako sam imao i boljih, ali jebacina jedna od boljih ikad, vrhunska. Sise ogromne, u licu prelijepa. Kakva cura bog te yebo. Da imam para guzio bi je tri put dnevno 🤣. Ona opustena skroz, duhovita, zna engleski odlicno.

Uglavnom, nikad vise sa nasim odavde, koje sebe precjenjuju a qrcu ne valjaju, nit se znaju yebati, hem su pegle i umisljene ko da su Kim Kardashian, hem su u faci gadne i narkomanke 90 %.
Mislim, ove nase koje odlicni izgledaju to rade po stranim zemljama, kao i te strankinje

S kojom si dogovarao? Javi da se i mi ne zaletimo.

Nako kraćeg puta u Sarajevo:

- Bake na rajlovačkoj cesti se počele šminkati. :) Konkurencija, jbg.
- Crnka nije odgovorila na poruku. Vjerovatno zauzeta...
- Mimy - bon
-Ela se kasno javila, već dogovorio...
- Koliko pišete o onima kod Bosmala umalo nisam pokušao pokupiti djevojku koje samo čekala nekoga. Srećom, pogledala me je prestrašeno kad sam joj prišao pa sam samo produžio i pravio se da mi je bila na putu.
- Amela 7-8/10, nikako da se odlučim. Malo je punija, ne liči na slike ali sve poene što je tu izgubila nadoknadila je kasnije :) Definitivno preporučujem.
- koliko pišete o onima kod Bosmala umalo nisam pokušao pokupiti djevojku koje samo čekala nekoga. Srećom, pogledala me je prestrašeno kad sam joj prišao pa sam samo produžio i pravio se da mi je bila na putu.

Fin grad Sarajevo...
Imas li broj od tih baka sa rajlovacke ceste poz

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh