Nisam nista slagao, Lidija je mačićDala mu Lidija da promijeni priču
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam nista slagao, Lidija je mačićDala mu Lidija da promijeni priču
Bio sam. Cijena 150 KM, možeš spustit možda na 100, ispod vrlo teško. Onako normalan ok izgled, ambijent ugodan fino te dočeka (iako je na telefon drska), usluga prosjek. Po meni ne vrijedi baš 150, ali eto takvu je cijenu zadala, pa ko želi neka proba. To je moje mišljenjeJel bio ko od vas kod one sa super oglasa sto je iz Tesnja, ako jest neko jel moze vise informacija u pp da posalje kakva je sta sve nudi i koja joj je cjena? Jer nije bas nesto ljubazna preko mobitela kad se zove
Tako je, hocemo Crnku u Mostaru.U Mostar ti dodji legendo
Prijatelju, stvarno ne znam da li bih platio 350e taman da je Lisa Ann a ne nekome ko je vjerovatno gori 30 puta na fotografijama. Mislim svako zna svoje mogućnosti i želje, ali mislim da je to zaista nenormalno i u svaku ruku nekorektno. Znam ja da ima svakakvih vjerovatno koji dolaze, ali onda odbij te svakakve a ne podiži do 350e…Pojavilo se dosta nekih Ruskinja u Sarajevu, cijena od 200-350 eura. Je li neko bio, isplati li se?
Nije se ništa pojavilo, samo lažni oglasi i lažne agencije, 30 oglasa a svi vode prema jednoj te istoj curi.Pojavilo se dosta nekih Ruskinja u Sarajevu, cijena od 200-350 eura. Je li neko bio, isplati li se?
Naravno da nema,javi se mn licno pa cu ti ja poslati hahahIma li ko kakvih fotografija od ove Crnke??
Najbolje da krenes na tueneju pa da usrecis i nas u BrckomMoguce da cu dolaziti ,mozda sledece sedmicee
Mislim da joj je Mostar najbliži, sta kazes Crnka ?Najbolje da krenes na tueneju pa da usrecis i nas u Brckom
Isto tražim druzeZnal neko kontakt pale lukavica molim vas u pp
Sliku guzee ma ko bombonicaIma li ko kakvih fotografija od ove Crnke??
Ko je ta?Pozdrav ekipa, da li je neko bio sa Valentinom BL?
Neki kontakt u ppJeste bili u kontaktu sa Emanuelom, mladom djevojkom iz Zenice ?
Ona vam je top cura.
Pozdrav može br telefona od Emanuele ppJeste bili u kontaktu sa Emanuelom, mladom djevojkom iz Zenice ?
Ona vam je top cura.
To je LanaOva bi imala posla da jos radi u BL, a u stvari mozda i radi ja ne znam
ostavi broj ako dolazis,,,Moguce da cu dolaziti ,mozda sledece sedmicee
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|