BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sutra sam u Bihacu. Jel moguce da nema bas nista za Bihac ili tu regiju, na forumu nista... ako neko ima neki info barem neku masazu neka se javi, ako treba pocastim ili posaljem brojeve koje ja imam.
Hvala unaprijed.

Ko traži za Tuzlu i okolinu imate ovu

Nako kraćeg puta u Sarajevo:

- Bake na rajlovačkoj cesti se počele šminkati. :) Konkurencija, jbg.
- Crnka nije odgovorila na poruku. Vjerovatno zauzeta...
- Mimy - bon
-Ela se kasno javila, već dogovorio...
- Koliko pišete o onima kod Bosmala umalo nisam pokušao pokupiti djevojku koje samo čekala nekoga. Srećom, pogledala me je prestrašeno kad sam joj prišao pa sam samo produžio i pravio se da mi je bila na putu.
- Amela 7-8/10, nikako da se odlučim. Malo je punija, ne liči na slike ali sve poene što je tu izgubila nadoknadila je kasnije :) Definitivno preporučujem.
- koliko pišete o onima kod Bosmala umalo nisam pokušao pokupiti djevojku koje samo čekala nekoga. Srećom, pogledala me je prestrašeno kad sam joj prišao pa sam samo produžio i pravio se da mi je bila na putu.

Fin grad Sarajevo...

Ko traži za Tuzlu i okolinu imate ovu
bio sam ja sad, završio prije 10min, meni je ova viktorija top iskreno, guzica ogromna sise poveće, da mi da je okrećem ko krme na ražnju svaki put, topla preporuka od mene, tuzla centar, drka kurac onim plastičnim jajetom ko voli te stvari, stan lijep ugodna atmosfera

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh