Javio joj se na whatsapp odogovorit ce…Mozda bas tad bila zauzeta kad sam zvao, mozda poruku prvo poslat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javio joj se na whatsapp odogovorit ce…Mozda bas tad bila zauzeta kad sam zvao, mozda poruku prvo poslat
ama nemogu ocekivat pismo od nekoga nepismenog retarda.. dzaba da se setam do sanduceta..
Majmuneeeama nemogu ocekivat pismo od nekoga nepismenog retarda.. dzaba da se setam do sanduceta..
U novim zgradama u Lukavici, nije niska visocija je cura.I
Gdje joj je lokacija, ja sam bio kod jedne malo niza i zdepasta bila ?
Skoro se okrenuo na vratima.
O kojoj curi je riječ. Da li imate kontakt u pp
O kojoj curi je riječ. Imate li kontaktU novim zgradama u Lukavici, nije niska visocija je cura.
Mislim da je većini ovdje pun kurac vaseg debilizma, dogovorite se nasamo negdje, porokajte se kao ljudi i odjebite višeMajmuneee, stigla ti je posta, unutra pise i par teza iz pravopisa oko negacija(ne mogu, ne zelim itd....) eeeee majmuncino mojaa
![]()
Je li jedna od tih kod Bosmala ciganka?Evo koga zanima:
Bosmal - dvije mladje djevojke, fizicki predobre, seks los, totalno nezainteresovane.
Samra (CoL) - mladja, plava djevojka - predobro pusenje i uziva u seksu. Definitivno preporuka.
MILF (blizu Hrasnog) - uzas, smezurana, pusac, nikakva. Samo se okrenuo.
Maja - ova sto ima 10 raznih oglasa - silikoni, lice deformisano od botoksa i silikona. Ja sam odustao kada sam je vidio uzivo.
Maja - Hrasno/Grbavica - tamnija put, ne znam radi li vise. Ok djevojka, nista specijalno. Tijelo prosjek, seks ok.
I da li ta Samra prima mladje? Na profilu joj pise samo starijiEvo koga zanima:
Bosmal - dvije mladje djevojke, fizicki predobre, seks los, totalno nezainteresovane.
Samra (CoL) - mladja, plava djevojka - predobro pusenje i uziva u seksu. Definitivno preporuka.
MILF (blizu Hrasnog) - uzas, smezurana, pusac, nikakva. Samo se okrenuo.
Maja - ova sto ima 10 raznih oglasa - silikoni, lice deformisano od botoksa i silikona. Ja sam odustao kada sam je vidio uzivo.
Maja - Hrasno/Grbavica - tamnija put, ne znam radi li vise. Ok djevojka, nista specijalno. Tijelo prosjek, seks ok.
Pozdrav, moze li broj od Samre. I da li radi sama samra ?I da li ta Samra prima mladje? Na profilu joj pise samo stariji
Bio sam dvaput sa njima ali ona druga oz Kaknja narkomanka a od Samre nemam tel samo od narkomankePozdrav, moze li broj od Samre. I da li radi sama samra ?
kome si diktirao... tati ili sinu..Majmuneee, stigla ti je posta, unutra pise i par teza iz pravopisa oko negacija(ne mogu, ne zelim itd....) eeeee majmuncino mojaa
![]()
Za ovo treba oružani list.+387 62 711 604 sarajevo 100 eur sat, sise prirodne od 10 kila jedna
Dođe mi da dojim+387 62 711 604 sarajevo 100 eur sat, sise prirodne od 10 kila jedna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|