Nisam zurio
New member
Aktivna je na InstagramuŠta se desilo sa Ehlimanom,čini mi se da se tako zove nakon postova o prevarama odustala je izgleda od oglašavanja hah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aktivna je na InstagramuŠta se desilo sa Ehlimanom,čini mi se da se tako zove nakon postova o prevarama odustala je izgleda od oglašavanja hah
Pogledaj pp molim teovo je rulet, lukavica, dvije rade ima top picka i ima roljka, obje plave, jedna drama zgodna al ne bude cesto ta roljka je stalno tu
Ona je bas prevarantica. Sex sa njom los ali opljacka ako imate novaca sa sobomŠta se desilo sa Ehlimanom,čini mi se da se tako zove nakon postova o prevarama odustala je izgleda od oglašavanja hah
Odakle su stigle?Stiglo je nekih 20-tak cura u Sarajevo. Jel neko slucajno bio da podjeli iskustvo ovdje ili u pp.
Hvala.
Sta ce ti babe bktIma li neko neku stariju 40+ sarajevo, nudim kontakt mladjih djevojaka u zamjenu
Cuvajte se, teska prevara!Lea Sarajevo, Independent | City of Love
Spremna za zabavu Dosla je Lekic Kekic 🇧🇦🇧🇦www.cityoflove.com
Sve cisto, odnese mu pare i vrati ti se u sobuJel te prevarila sta ?
Ja sam se sa njom dogovarao...
Ona mi rekla da slikam kljuc dobe kad budem u hotelu...i onda pisala ce doc sa nekim likom "teohranitelj, makro" da joj dam pare unsprijed on ce vekati u taxiju...,ona ce izaci iz sobe do taxija, njemu dati pare, on ce otic ona ce odradit "on ide, ona ostaje"
Ja joj reko da ne dolazi uopste da mi je to ofirno, nebi da rizikukem uopste...
Cuvajte se
Jel jos neko imao slicno iskustvo ?
"Znas ti nas, jebo ti nas"Sve cisto, odnese mu pare i vrati ti se u sobu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|