idemo.lagano
Member
+387 67 10 30 421 broj od neke iz istočnog Sarajeva,preko watsup se dopisivali,cijena ok,ne trazi uplatu unaprijed,pa ako je neko ko je blizu spreman da se zrtvuje pa da javi isplatil se dolazit za nas koji smo malo dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino ako mogu poslati nakon sto budem kod nje, budi siguran da cu ti poslati ako bude tako kao sto kazes.Otidji po jedan x-bon od 50 maraka kad ga uslikas i oduzis se, posaljem ti broj bas od takve kakvu trazis. Ona ce ti bit 150km. Dakle 100 eura ako ti je cijena nebitna jos uvijek
Ima nekoliko brojeva nema ništa od nje, čista zajebancija i prevaraBio neko sa plavusaom super oglasi tuzla
Ako si mislio na mene, tražio sam da mi se javiš u pp da vidim da li mislimo na istu. Ova dolazi brzo u BLJoš jednom vas sve molim da mi se ne javljate za kontakt ukoliko ne uzvraćate isti. Oni kontakti za koje svako živ zna se ne računaju.
Koja dolazi brzo u BLAko si mislio na mene, tražio sam da mi se javiš u pp da vidim da li mislimo na istu. Ova dolazi brzo u BL
Odakle je broj ?+387 67 10 30 421 broj od neke iz istočnog Sarajeva,preko watsup se dopisivali,cijena ok,ne trazi uplatu unaprijed,pa ako je neko ko je blizu spreman da se zrtvuje pa da javi isplatil se dolazit za nas koji smo malo dalje.
MGEOdakle je broj ?
Ege ili ?
Ima neko možda kontakt od Alex?Da li je neko bio kod Aleks u Banjaluci na masaži? Ako neko jeste neka se javi u privatni.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|