Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi seMoze li neko napisati u inbox iskustvo sa Simona masaze u Mostaru...hvala
Ma ehlimana je mala maca za njuJel te prevarila sta ?
Ja sam se sa njom dogovarao...
Ona mi rekla da slikam kljuc dobe kad budem u hotelu...i onda pisala ce doc sa nekim likom "teohranitelj, makro" da joj dam pare unsprijed on ce vekati u taxiju...,ona ce izaci iz sobe do taxija, njemu dati pare, on ce otic ona ce odradit "on ide, ona ostaje"
Ja joj reko da ne dolazi uopste da mi je to ofirno, nebi da rizikukem uopste...
Cuvajte se
Jel jos neko imao slicno iskustvo ?
Poz momci, ima l' neka iz Zenice da mi pošaljete broj ili nešto? Samo da nije neka ciganka il' baba pred samrti. Hvala.
Ta mladja ako je istetovirana po dupetu,znam je ima 16 godina, pa se vi zajebavajteJa je kontaktirao, kaže ona sama sam u stanu..
HahahahahhaahaahaahahaahaJa evo kontam da idem ali ne bi navece ako je vec pijana ovako, na slici izgleda dobra mogla bi se isplehat jos ako daje svrsavanje po faci kako pise sto da ne. Mozes li malo detaljnije kako izgleda
Sarajevo 066278871Sta ima provjereno podrucje Mostara i okolice, Banja luka, Sarajevo?
Navrati do mostaraSarajevo 066278871
066278871Aj u pp da se dogovorimo za upoznavanje.
Moracu maloo da navratkm na dva dana bar bice obavjesetenjeNavrati do mostara
a mogla si i do blMoracu maloo da navratkm na dva dana bar bice obavjesetenje
Joj tamo mi je vec rizik da nekoga znan hahahahaaa mogla si i do bl
Ma gdje su ? Ima da im ukinem radnu vizu haahahaahaahahahahahaStiglo je nekih 20-tak cura u Sarajevo. Jel neko slucajno bio da podjeli iskustvo ovdje ili u pp.
Hvala.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|