Ova sunnyKo te ispalio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova sunnyKo te ispalio
Jebeno je to, ja ne idem van grada zatoOva sunny
slikovnice koje ti i danas koristis sam daavno prevazisao retarde.. ako te je tata napravio majmunom (sjebao se sto te nije u deku prosuo) ne znaci da su svi kao ti..Eeee moja majmuncino, pa prelistaj malo tu knjigu, iz Amerike je dosla, mozda nesto i naucis
cao retardinjo jebac na paklice... jebo si svaki koja nije bila skuplja od 20 KMKupi mu neku spravu da ćundaru poveća, neće ga ni kurvica kad vidi 4cm u erekciji
cao retardinjo.. nesto si rekao.. nesto previse zapinjesza velicinu.. d anije tebe potrefio taaj problem.. ili bilo kakva druga frustracija..Pogledajte prilog 4162
Nekadfin evo ti utjehe
Daj skinte se vas dvoica sa foruma..,razmijenite brojeve pa se svadjajte van foruma, niste uopste zanimljivi...cao retardinjo.. nesto si rekao.. nesto previse zapinjesza velicinu.. d anije tebe potrefio taaj problem.. ili bilo kakva druga frustracija..
Ako izgleda nesto pre dobro da bude istina onda obično....?? DopuniJel neko bio sa ovom ?
LeaLea Sarajevo, Independent | City of Love
Spremna za zabavu Dosla je Lekic Kekic 🇧🇦🇧🇦www.cityoflove.com
"Lekic Kekic" na City of Love
?
Javila se na telefon i to...Ako izgleda nesto pre dobro da bude istina onda obično....?? Dopuni
eto zanimljivije je kada se jos poneki retard pridruzi... tako da,nastavit cemo ovdje.. ako mogu ovi sa ?moze broj, daj i meni broj'po milion puta daspamuju mozemo i mi..Daj skinte se vas dvoica sa foruma..,razmijenite brojeve pa se svadjajte van foruma, niste uopste zanimljivi...
Prije ćeš nać dijamant nego će ti neko dat kontakt pravi za mostarPozz raja ima li ista novo u mostaru?
Ja sta imam sam dao, od neki 15 ljudi, 3 su ok, ostali su šupci koji kao nemaju, il ti napise ime cure al neda brPrije ćeš nać dijamant nego će ti neko dat kontakt pravi za mostar
Čuvaju ih za doma
Sve ovo što se oglašava je postalo preskupo, jeftinije otići u disko i ponudit piće, pare ili neki poklon.Ja sta imam sam dao, od neki 15 ljudi, 3 su ok, ostali su šupci koji kao nemaju, il ti napise ime cure al neda br
Bio ja pusila ga bezveze , pjana ko tenaIl kod ove Marije iz hrv
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|