Ne vrijeđaj majmune, on je mala ćunaMajmune, jel ti stigla posta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vrijeđaj majmune, on je mala ćunaMajmune, jel ti stigla posta?
Crnka da li si mobilna,mislim da znam kad sljedeći put budem dolazio u BiH?!Dodji da se upoznamo
Ajde da napokon i s ovim zavrsimo jer ocito pisete bez provjerenih informacija. Pricamo o dobrovoljnom seksualnom odnosu i u BiH je dobna granica 14godina a ne 16, u HR je 15. Evo vam i clanak sa svim ostalim drzavama a vrlo lako mozete sve provjeriti i po zakonima pa trazite. https://depo.ba/clanak/232518/smije...a-je-dobna-granica-u-bih-i-evropskim-zemljamaLuka jarane na jugu Holandije su pohvatali a desetine muškaraca koji su općili sa jednom od 16 godina.Čak je i hotel gdje je djelovala morao po lupu,morali su davati izjave.Većina njenih mušterija su oženjeni i porodićni ljudi,neki i na funkcijama.Najgrajsali su bili pravo,jedan se ubio.Tako da...pamet u glavu..i u Bosni važi zakon za maloljetnike
Evo i ja da zatvorim tmlu piše Nizozemska 16 godina evo tekst o slučaju baš iz Nizozemske: pazi piše prisiljena,a u stvari je prvo sama htjela pa se posvađala u vezi para,samo to ne piše u tekstu naravno.Ajde da napokon i s ovim zavrsimo jer ocito pisete bez provjerenih informacija. Pricamo o dobrovoljnom seksualnom odnosu i u BiH je dobna granica 14godina a ne 16, u HR je 15. Evo vam i clanak sa svim ostalim drzavama a vrlo lako mozete sve provjeriti i po zakonima pa trazite. https://depo.ba/clanak/232518/smije...a-je-dobna-granica-u-bih-i-evropskim-zemljama
Ovo vise necu komentirati a izgleda da necu ni ovu temu, 3korisne info nemaju na ovih 470stranica
U svakom slučaju hvala za informaciju,stvarno ovo nisam znavaj tekst je sve objasnio samo treba biti oprezan,kako tako.Ajde da napokon i s ovim zavrsimo jer ocito pisete bez provjerenih informacija. Pricamo o dobrovoljnom seksualnom odnosu i u BiH je dobna granica 14godina a ne 16, u HR je 15. Evo vam i clanak sa svim ostalim drzavama a vrlo lako mozete sve provjeriti i po zakonima pa trazite. https://depo.ba/clanak/232518/smije...a-je-dobna-granica-u-bih-i-evropskim-zemljama
Ovo vise necu komentirati a izgleda da necu ni ovu temu, 3korisne info nemaju na ovih 470stranica
Kretenka ne isplati se iciIl kod ove Marije iz hrv
Bio?Kretenka ne isplati se ici
Ja bio docakala me starka 40 45 god plava usne silikonse sexy i jos jedna djevojka oko 20 god i izabro ovo mladju ova mladja voli kurac zavrijo prvu partiju kaze e sad bi te ubila hajde joshttps://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=Lz3t/PAgf8TGZooVq0Hs+A&c=2448 ako je neko bio nek se javi u dm
retardinjo iz milja...Haha lijepi moj maloćunaš, ti i Borke 2 maloćunaš
ti momci sa bmw ne vijesaju ovdje osim ako su retardirani.. oni vijesaju pred skolama a ovdje vijesaju stariji.. ne soli pamet ko mostarac..Ovo nije forum o posmenosti nego o sexu.
Svi su bili sa nekom " maloljetnicom" dijevojka od 17 godina nije dijete.
Kakva je razlika pokupiti neku djevojku u kaficu i ako se posreci jebavati jebavati citavu noc ili platiti nekoj barbie pa jebati pola sata ?
Jesu li pedofili svi oni momci sa beadama u bmw u sto se vozaju oko srednje skole i sto vide te srednjoskolke na nagrilu da duvaju pa kasnije jebavaju ?
majmun te napravio..Majmune, jel ti stigla posta?
haaj mostarski retardinjo... iz miljaNe vrijeđaj majmune, on je mala ćuna
Jedna plavuša jedna crnka.. da obadvije su udate..Bila je prije 7 godina jedna druga Kaljanac radila u Aedromskom zajedno sa jednom crnkom. Obadvije bile top ribe u odnisu na ove sto se danas nude na oglasima.
Obadvije se udale.
Kako mladja izgleda ?Ja bio docakala me starka 40 45 god plava usne silikonse sexy i jos jedna djevojka oko 20 god i izabro ovo mladju ova mladja voli kurac zavrijo prvu partiju kaze e sad bi te ubila hajde jos
Ja bio docakala me starka 40 45 god plava usne silikonse sexy i jos jedna djevojka oko 20 god i izabro ovo mladju ova mladja voli kurac zavrijo prvu partiju kaze e sad bi te ubila hajde jos
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|