Ti si obicni prevarant koji zica xbonImam ja jednu iz Ljubuskog dobra u krevetu vrhh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si obicni prevarant koji zica xbonImam ja jednu iz Ljubuskog dobra u krevetu vrhh...
Moze broj32godine
I meni trazio brojeve a nista nedaTi si obicni prevarant koji zica xbon
Jeba te x bon i ti njega..zabi si ga u supak...sta ce mi toTi si obicni prevarant koji zica xbon
Je li to ona Plavusa??Imam ja jednu iz Ljubuskog dobra u krevetu vrhh...
Da plavusa jeJe li to ona Plavusa??
Jesi li trazio xbon od 50 km da dadnes broj i ja sam ti poslao, a broja nikad nisam dobio. Pa imam privatne prepiskeJeba te x bon i ti njega..zabi si ga u supak...sta ce mi to
Znam tko je, bio sam 3 puta s njom kod nje u stanu...ne gleda na sat opce proveli smo 4h skupa za 100km...mislim da voli vise uzivanje novac joj nije na prvom mjestu ..a nece sa svakim, izbirljiva je dosta...Da plavusa je
Jesi li trazio xbon od 50 km da dadnes broj i ja sam ti poslao, a broja nikad nisam dobio. Pa imam privatne
Procitaj malo bolje prepiske nasa, na kraju si odustao nisi prihvatio dogovor...ne pricaj gluposti...Jesi li trazio xbon od 50 km da dadnes broj i ja sam ti poslao, a broja nikad nisam dobio. Pa imam privatne prepiske
Sasvim je ovo dovoljno. Pa si se izgubio na par mjeseci. Ali strpljen spasenUslikaj cijeli razgovor, pa stavi...i vidjeti cemo sve...
Majmune, jel ti stigla posta?to tatu prizivass
Da li je neko bio kod Sneze iz Banjaluke?
Hahahahahhahaahahaha pa malo hahahahaagagaaNemoj ga kao mene sinoc pendrekom na ulazu odmah
32godine
Koja je uopce fora trazit bon za broj...Procitaj malo bolje prepiske nasa, na kraju si odustao nisi prihvatio dogovor...ne pricaj gluposti...
Kretenluk, ako imas br razmjeni za br, a ne trazit lovuKoja je uopce fora trazit bon za broj...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|