BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Stvarno ljudi, šta vam je? Razvlačite maloljetnu djevojčicu po forumima, kao da je to nešto normalno. Šta admini rade? Zašto ne opominju ili brišu ove postove?

tijekom odrastanja

Tijekom ??
Jao jaoo @Mostar83 tisućljetni namicatelju europskih vrijednosti, pa znaš li išta drugo napisati osim "mala ćuna", "zrno ćuna", "lažni moralisti" i da ne nabrajam dalje tvoju sramotu ?
Krij se i dalje pokisli mišu i ti i onaj tvoj frend po bolesti gurbet @Arman u svojim pokislim mišjim rupicama i molite dragog Boga da pronađete nekoga ko će vas odvesti na neku svijetsku kliniku i pokušati vas izliječiti kao registrirane bolesnike pedofile.
Ološi jedni bolesni i odvratni !

Tijekom ??
Jao jaoo @Mostar83 tisućljetni namicatelju europskih vrijednosti, pa znaš li išta drugo napisati osim "mala ćuna", "zrno ćuna", "lažni moralisti" i da ne nabrajam dalje tvoju sramotu ?
Krij se i dalje pokisli mišu i ti i onaj tvoj frend po bolesti gurbet @Arman u svojim pokislim mišjim rupicama i molite dragog Boga da pronađete nekoga ko će vas odvesti na neku svijetsku kliniku i pokušati vas izliječiti kao registrirane bolesnike pedofile.
Aj objesi se jazavac

Tijekom ??
Da, tijekom, tisuću, kruh itd, il da pišem hin, sta hihan hide, sa mahramom 💩

Da, tijekom, tisuću, kruh itd, il da pišem hin, sta hihan hide, sa mahramom 💩
Zaista ste prešli sve mjere i granice. Em ste bezobzirni pedofil em drski šovinista i to na forumu koji nema veze sa tim. Idite na kamenjarske forume pa tamo pišite ovakve gadosti. Potpuno ste se pogubili. Baš mi je drago što vas je ovaj gosp. Borke počistio i pomeo jače od Corone.

Zaista ste prešli sve mjere i granice. Em ste bezobzirni pedofil em drski šovinista i to na forumu koji nema veze sa tim. Idite na kamenjarske forume pa tamo pišite ovakve gadosti. Potpuno ste se pogubili. Baš mi je drago što vas je ovaj gosp. Borke počistio i pomeo jače od Corone.
On je poceo s nacionalnim sranjem, jebo te on ti njega

Malo mi je neugodno priznati pa makar I ovako anonimno,imam 23 god I nevin Sam Jos uvijek,a I jako sam stidan oko cura,pa mi je jedino rijesenje da skinem mrak I povecam samopouzdanje da izgubim nevinost sa prostitutkom, ali nemam apsolutno nikakvog iskustva tu,niti bilo kakav kontakt,ja sam iz Konjica ako neko ima neku djevojku iz Mostara ili Sarajeva puno bi mi znacilo,oduzio bih se nekako 😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh