Kurvica22
Active member
Nova ne noviVidi se da si novi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova ne noviVidi se da si novi
javi mi se u PP, imam par brojeva mozda ti posluzePozdrav društvo!
Novi sam ovde.
Da li je moguće da mi neko pošalje brojeve djevojaka sa područja Banja Luke, Prnjavora, Dervente ili Doboja?
Imas li sliku te rugobenabijem vas na qrac pacenici nije valjda da bi tu ruznu aidu guzili, kao prvo pricalo se da ima sidu, kao drugo radije bih ga odsjeko nego ga gurno u onu rugobu, kakvi ste vi pickopacenici yebeni i bete
Je li ta Aida ona plava sa Rajlovačke ceste? Meni liči na nju.nabijem vas na qrac pacenici nije valjda da bi tu ruznu aidu guzili, kao prvo pricalo se da ima sidu, kao drugo radije bih ga odsjeko nego ga gurno u onu rugobu, kakvi ste vi pickopacenici yebeni i bete
ukucaj broj na viber sto su postavljali yebem te nesposobna bolje da te stari izdrko nego da ovdje smaras svakodnevno za brojeveImas li sliku te rugobe
pojma nemam, samo sam vidio slliku na viberu i znam da su pisali za nju da ima SIDU na ovom forumu. Pa ona meni treba da plati jedno 500 eura ako ikad budem toliko očajan da ga stavimJe li ta Aida ona plava sa Rajlovačke ceste? Meni liči na nju.
Degeneriku, nismo nikad do sad pricali, niti sam te pitao za brojukucaj broj na viber sto su postavljali yebem te nesposobna bolje da te stari izdrko nego da ovdje smaras svakodnevno za brojeve
Cuj ravne đonove, znači ostarilo se....jbg..Može naravno, ljetne obuće je 40 a zimske 41, gledaj kada mi budeš kupovao da bude jednobojno nešto i sa par kopči uz ravne đonove.
Hvala ti unaprijed
Ahh, 24 godine nisu šala, a i povisoka sam pa još kad stanem pored svog dragog dobije još veći kompleks kada vidi da mi je do ramenaCuj ravne đonove, znači ostarilo se....jbg..
Ko kaze da je maloljetna ?Halo debili, ne trazite broj od maloljetne osobe, je li vam mozak sprzen, tacno me stid muskog roda od degenerika
Rade li ovddje moderatori ista
Eventualno srednjoskolka, al mazlumi tvrde i to je pedofilijaKo kaze da je maloljetna ?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|