Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki ne vide...Napisala je da živi u Unsko-Sanskom kantonu, u gradu Bugojnu, stavila je "svoju" sliku sa licem.
Zar ti je potrebna bilo kakva informacija ?
Iz satelita vidiš da je klasična prevara.
Lp
Jes brate, ima ih smrde im na ribu, dođe ti da povratišJa sam danas poslovno u Holandiji,Čehinja,23 godina,studentica,ni Boginja joj nije ravna.Kosa crna oči zelene ko trava.Ribica obrijana,mirši,grudi zategnute, prirodne,nema žurbe,ništa,pošteno zaradila 50 eura.Ruku na srce,ne radi ovo često i sa svakim.Moraš na nešto ličitiNa preporuku kolege što živi ovde,on mi je skonto. Čitam te cijene dole jbt,neki pišu da im ribica tukne,da su neobrijane...fhuujjj
A taaa, ako mislis na barbie crvena kosa visocija malo pjegica po licu ili tako nesto, zgodna dobro utegnuta vidi se da je mlada sise onako bio sam kod nje u lukavici hilidranska, sta ja znam malo me pozurivala hajde hajde tako da nisam ponovio to iskustvoneki ne vide...
Kakva je uživo,je li pristup ok,hvala0603025014
CujBarbi nije punoljetna tako da pazite se ko god ode
Moze kontakt?
deen : Moze kontakt?Barbi nije punoljetna tako da pazite se ko god ode
Nisam znala da je bila teritorijalna reorganizacija FBiH, Bugojno sada u Unsko-Sanskom kantonu ?Napisala je da živi u Unsko-Sanskom kantonu, u gradu Bugojnu, stavila je "svoju" sliku sa licem.
Zar ti je potrebna bilo kakva informacija ?
Iz satelita vidiš da je klasična prevara.
Lp
Moze broj?Nisam znala da je bila teritorijalna reorganizacija FBiH, Bugojno sada u Unsko-Sanskom kantonu ?![]()
Moze broj?
VaziMože naravno, ljetne obuće je 40 a zimske 41, gledaj kada mi budeš kupovao da bude jednobojno nešto i sa par kopči uz ravne đonove.
Hvala ti unaprijed![]()
Može broj te djevojke iz Lukavice - hilandarskaA taaa, ako mislis na barbie crvena kosa visocija malo pjegica po licu ili tako nesto, zgodna dobro utegnuta vidi se da je mlada sise onako bio sam kod nje u lukavici hilidranska, sta ja znam malo me pozurivala hajde hajde tako da nisam ponovio to iskustvo2/5
Obisao sam po sarajevu dosta sto lice na nesto izdvojio bi one dvije suteren na cengic vili crne zgodne al ne vole kitu, bilo je raga x vecinu nisam ni jebao samo se okrenuo ili nekim samo dao da ga popuse. Marina dobmina jedna od rijetkih sto se potrudi. Sta ja znam kad platim da jebem ne zeim da to izgleda kao da sam dosao j supermarket po pastetu. Plati stavi u kesu i izadji. Tako ispadne dodjes, odma ti nabije kondom pusi ga digne se okrene se kaze hajde i za 3 min pita jesi li. Daj mi nesto konkretno nek je pola sata samo mojaUsput izgledam vrlo dobro viska imam jedino u gacama
![]()
Nova ne noviVidi se da si novi
javi mi se u PP, imam par brojeva mozda ti posluzePozdrav društvo!
Novi sam ovde.
Da li je moguće da mi neko pošalje brojeve djevojaka sa područja Banja Luke, Prnjavora, Dervente ili Doboja?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|