Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imas provjerenih brojeva javi se...Ev da bi covjek i mijenjao broj al poznat si po tom da uzmes broj i onda ne uzvratis jer si zaboravio i trazis da ti ta osoba koju si prevario jos se i izvine
nestala je ima duze vremena...Jel Black.luna odgovorila kome na meil? Ja sam joj poslo na oba što su bili na forumu i još uvijek nema odgovora
kakve vi brojeve stalno zicate, pa imate sve te silne oglase, kupite si dopunu od 20 KM i zoves redom brate, i saam vidis sta je za iskoristit a sta za bacit.. cure najcesce mijenjaju brojeve, prevaranti sa xbonovima ih rotiraju, sve jasno.. od 374 stranice na 334 se zicaju brojevi bgte..Niko neda nikakav broj sve kriju a traze od drugi brojeve
bukvalno sam je vidio neki dan u gradu, al pazi sad drži se s momkom za ruku, visok neki onako njenih godinanestala je ima duze vremena...
Drug može neki kontakt, vidim da si i ranije pisao za njihBilo je dobrooo sa parom iz Lukavca.
Imam ja javi seImali neko broj od onih u vogoscanskoj petlji rajlovac ne ostavi broj
provjereno prevarant![]()
provjereno prevarant![]()
Evo ja sam podjelio jedan broj sa vise ljudi ovdje icnisam trazio nista nazad tako da nije da niko nedaNiko neda nikakav broj sve kriju a traze od drugi brojeve
Jel možeš reć koliko naplaćuju za druženje čuo sam se sa samom al neće da kaže koliko naplaćuju,pozzKoji par u Lukavcu, tu sam par dana pa ako moze vise infor u PP.
Možeš li reć koliko naplaćuju druženje pozzBilo je dobrooo sa parom iz Lukavca.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|