Ovdje mi jedan strucnjak dao brDobio si dezinformaciju o izvjesnoj Esmi, nije cura od te rabote
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje mi jedan strucnjak dao brDobio si dezinformaciju o izvjesnoj Esmi, nije cura od te rabote
O čemu ti..nije se odnosilo na tebe i tko te spomenuoKoji si ti smeće od čovjeka.
Još i lud se praviš...O čemu ti..nije se odnosilo na tebe i tko te spomenuo
Ja sam to napisao covjeku s nikom iscoya a ne tebi.A ti sa svojim vrijeđanjem samo govoris o sebiJoš i lud se praviš...
Još i lud se praviš...
Ja sam to napisao covjeku s nikom iscoya a ne tebi.A ti sa svojim vrijeđanjem samo govoris o sebi
Moze broj?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Al' zato je treba lijepo i galantno počastiti.
Jel imas njen kontakt? Pokušajem doci do njenog kontakta, pa bi ti napisao recenzijuJel imao neko iskustva sa black lunom malom iz Tuzle?
Ih, DamaIma li ko broj od ne djevojke sto dolazi vikendom u bl hvala unaprijed
Sory jesi uspia sta nac u Neumu javi u inboxPozdrav raja uskoro idem na odmor u neum pa zanimaju me vasa iskustva imal dole sta i kakve su cijene.
Jel imas njen kontakt? Pokušajem doci do njenog kontakta, pa bi ti napisao recenziju![]()
Sory jesi uspia sta nac za neum javi u inbox hvala unaprijedPozdrav ljudi u Neum dolazim u srijedu navece i ostajem do subote, treba mi kontakt neke ato tamo ima. Svako vece bi volio da se druzim sa jednom..Hvala unaprijed svako ko pomogne..
![]()
Hvala punomisslunablack1@gmail.com
Brzo će vam odgovoriti i lako ćete se sa njom dogovoriti.
Mlada djevojka, 20 godina, na svom mjestu, ima lijepe grudi.
Lp
Dolazi ona vikendom i sad cesto ali se ne oglasava nigdje nego ima stalne musterije sa kojima se nalaziIma li ko broj od ne djevojke sto dolazi vikendom u bl hvala unaprijed
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|