CrazydriveclubSta je CDC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CrazydriveclubSta je CDC?
Esma???Esma iz Mostara, jel ko bio kod nje?
jesil dobio kakav broj? i mene zanimaIma li nesto u Doboju ili okolini, ako moze neki kontakt?
jesil dobio kakav odgovor? imal sta i mene zanimaBilo koje preporuke za Doboj? Barovi, mjesta gdje se moze doci do informacije? Ima li ih negdje na ulici? Kraj magistrale?
Pozdrav drug, moze li i meni kontakt od te iz KiseljakaImal neko neki kontak? Imam ja iz kiseljaka jednu 30 km tarifa pa da razmjenimo
Covjece i ja trazim, zar je zenica toliko tajnovita ?Zar niko nema preporuka za zenicu ??
Iko nista iz ze , ovdje sve fineCovjece i ja trazim, zar je zenica toliko tajnovita ?![]()
Moze Viber od te dvije iz Zenice.Pa stranicu ili dvije iza sam ja stavio broj za Zenicu,plavusa 23,24 godine,onako malo krupnija ali u granicama normale,pravo dobre sise ima.....
Moze broj VIBER od te iz ZenicePa stranicu ili dvije iza sam ja stavio broj za Zenicu,plavusa 23,24 godine,onako malo krupnija ali u granicama normale,pravo dobre sise ima.....
Otoka,mladja djevojka...odlična,korektna,izgled poprilično solidanEee raja, ovako da podjelim i ja svoje iskustvo sa sarajevskim prodavacicama ljubavi haha
Nova otoka plavka- regularna 100%, nece zajebati, mozete se uvijek cjenkati sa njom,sto se izgleda tice jest malo punija
Ela- anoreksicarka haha nije losa, nece zajebati, ali mislim da ne vrijedi davati pare za nju
Kosevsko brdo- za stoju jebes koliko mozes, debela, razvaljena ali nece zajebat, imao sam poslije nje blue balls
Zenica plavka pletenice-jebe se ko luda, ljubi se, pusi bez kondoma. U faci nije nesto ali ima sise.
Suzy-nije htjela sa mnom jer sam mlađi, ona kao radi samo sa starijom gospodom.
Grofica-isto tako neće da se dogovorimo, kad je nazovem pravi se luda da se ne bavi tim poslom. Ne znam kako da je ubjedim, ako ko zna nek mi piše.
Pisao sam joj , kaze 500€Pa stranicu ili dvije iza sam ja stavio broj za Zenicu,plavusa 23,24 godine,onako malo krupnija ali u granicama normale,pravo dobre sise ima.....
Ja za 150km bio sa njom,kad se uzme u obzir placeno i dobijeno po meni vrijediPisao sam joj , kaze 500€![]()
![]()
Ko je ta neka mlađa/nova?Esma iz Mostara, jel ko bio kod nje?
Hmmm pa kako sam propustioPa stranicu ili dvije iza sam ja stavio broj za Zenicu,plavusa 23,24 godine,onako malo krupnija ali u granicama normale,pravo dobre sise ima.....
Moze ppMoze pp. Hvala!
PpĆao svima. Ko želi broj maserke iz Banja Luke, neka se javi u inbox. Radi sve vrste masaža... Erotska masaža 70 KM.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|