BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dajte budite razumni i odrasli i bez objavljivanja profila sa drustvenih mreza i licnih podataka djevojaka koje pruzaju usluge.
Sto se tice objavljivanja profila osoba koje nemaju veze sa ovim poslom mislim da je pateticno i jadno pokusavati nauditi nekom na takav nacin. Molim admine da brisu takve postove.

Javno se moze podijeliti samo broj koji je vec u oglasima ili link sa oglasima .
 
slazem se da smo pogrijesili rado bi obrisali ali ne dozvoljava, admin ako moze da obrise
@par_fo_69 evo izbrisan je tvoj post na kojem iznosiš link i podatke djevojke koja nema veze sa ovim forumom a također su izbrisani i svi ostali postovi koji su koristili tvoj post kao citat i gdje je bio vidljiv link profila te djevojke.

Ne radi to više ni ti niti bilo ko drugi ko je aktivan na forumu.


Pozdrav
 
Sto bi neko davao 70 maraka za masazu, kad to ima i za 20 maraka
Ja ozbiljno mislim da ovdje ih ima dosta sa Napoleonovim kompleksom... Kao zene, ne valja kad je skupo, ne valja kad je jeftino, ne valja kad hoce, ne valja kad nece... Uzas... Pa obicnu relax masazu ne mozes da dobijes vise za 20KM a + happy end da ne pricam. Tacno imam osjecaj da vecina ovdje drka na postove gdje neko objavi da je bio sa nekom od cura.
 
Pozdrav svima ja sam Riki,pornićar u penziji i imam iskustva escort biznisu sa mladim a i starim damama i pricacu vam moje negodoštine i avanture po Bosni i Hercegovini a i sire..

Bio sam lud i mlad,nevin do 20te godine u 20oj godini odlucih izgubiti nevinost sa prostitutkom,Amela se zvala,imala je 30 i kusur godina..Nazvah na tel i dodjoh u stan,guza joj je bila dobra pravo.
Bez puno price izvadio sam stojanku i krenula je akcija,onako bila je razradjena sve u svemu prosjecna,nista posebno..
Pricala mi kako ima redovne musterije godinama kako dolaze.

U toku sexa kako sam glavu priblizio njenoj guzi i pogledo fino,rekoh da malo naparim oci,vidio sam jednu veliku crnu dlaku iz paka,jedva odradio poso i ona je ostala na prozoru da viri kroz zavjese misleci u sebi jebote i djeca pocela da mi dolaze.

Nista posebno ali to je samo uvod u dalje priče i avanture kojih ima mnogo..
Pozdrav svima
 
Posle toga prođe neko vijeme i onda sam postao zavisnik o prostitutkama,navučen ko na drogu sto kaze ajs nigrutin "davno proslo vreme kada karalo se sve,sad sam industrija,sad sam sebi delim uloge"
Otisao sam sa drugovima u neki kafic i bilo je striptiz vece kao 2 striptizete i ja odmah ponudio jednoj pare tacnije 100 konvertibilnih maraka za malo zabave hehe...

Nasli se sutradan u njenom stanu na Švrakinu,mala je bila avion,Dalila se zove davno prestala da radi ali dok je radila nači bože ljepsu nikad nisam vidio zenu.

Meni kaze mozes li mi dati pare sad zanesem se kazem zaboravim posle 🤣🤣

Crna,grudi 3ka,guza top 22 godine tad imala.
Zadužio se u limit odma kad sam je probao,udarala se za pare dugo posle sigurno jedno 2 godine,pička nači razrađena mogla su još 2 stati i to da se ne guramo nikako jer mala je prelijepa bila mislim da je citav grad ganjao je..



Bilo je to lijepo vrijeme kada je bilo bas dosta djevojaka i u superoglasima po 500-600 oglasa od toga sigurno desetine djevojaka
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh