Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I, jesi isao juce, ne javljas kakvi su utisci?Incall 1h-180€, 30 min-120€, 20 min 100€
Outcall 1h-220€ + taxi
French kiss, sex in different positions, blowjob without condom ,massage
Extra
Cum on face-30€
Cum in mouth-30€
Swallow-40€
cini se ok poslala i neka dva snimka.. definitivno starija nego sto Pise al cini se dobra....ljubazna je na poruke...sutra bi trebao da odem...pa cemo vidjeti...navodno do subote tu.
Ja sam zainteresovan. Posalji podatke sta i kakoAko neko ima zainteresovan za druzenje sa 2 djevojke u banjaluci za gruoni sex neka se javi
"Radoznali1983", tebe će radoznalost koštati nevinosti od pozada!Ja sam zainteresovan. Posalji podatke sta i kako
Ja zvao radi samo masazu sa zavrsnicom. Nema sexaIma li ko iskustva
Ma nije moguće, probajte ponovo pozvati. Vjerovatno niste dobro razumjeli! Pa čitate li postavljeni oglas? Cura je i više nego korektna...Ja zvao radi samo masazu sa zavrsnicom. Nema sexa
Može kontaktJa sam zainteresovan. Posalji podatke sta i kako
Pa druže moj, neće lik ni da se potrudi da prelista forum. Pogledaj mu poruke na profilu, samo žica brojeve i ne fata se za novčanik. Marina mu fino ljudski odvojila vrijeme da odgovori, al' mu ne paše jer nema sex-a se za koji cura nije ni postavila oglas.BLX, mozel da neko nešto napiše da ti ne odgovoris....
Bio ja prije par godina. Prvi put me ispalila, drugi put me dočekala. Tad je radila samo dominaciju. Meni to nije bilo zanimljivo sa njom pa sam se vratio. Cura je niska, malo krupnija. Meni nije bilo nešto atraktivna, možda dijelom i zbog toga što me dočekala u običnoj odjeći. Uzimala je 100 km po satu tad.Ima li ko iskustva
tako je, ima je u Mostaru samo se treba malo zadat...Ovo drugo.
Dobra p*čka nije paradajz, moraš duboko kopati ispod površine grada Mostara![]()
Bolje dodji kod meneKako izgledaju te cure kod Bosmala? Isplati li se dati 100km? Da li odmah mogu da biram koju cu kad dodjem ili je ipak bolje da odem kod ove djevojke na Stupu, mnogi je hvale da je cista, lijepa i jako korektna.
Dobro bi bilo da ti dodjes u BL koji danBolje dodji kod mene![]()
dodes kod nas u Fojnicu mi placamo troskoveBolje dodji kod mene![]()
Sve sam moramI, jesi isao juce, ne javljas kakvi su utisci?
Jel je ima jos negdje na oglasima ? Imas li kontakt ili nesto ?Da, prošle godine, ljetos.
Mogu li ja? Tel saljem u ppBolje dodji kod mene![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|