Rules
Active member
Takva situacija je i s Tuzlom.Ovo drugo.
Dobra p*čka nije paradajz, moraš duboko kopati ispod površine grada Mostara![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takva situacija je i s Tuzlom.Ovo drugo.
Dobra p*čka nije paradajz, moraš duboko kopati ispod površine grada Mostara![]()
Takva situacija je i s Tuzlom.
Ne ali reci nam jos malo u vezi te plavuse... Da li si bio kod nje ili ?Podsjeti me, jel to ona lijepa mlada djevojka što ima stan nedaleko od zgrade Vlade RS u BL ?
Vitka plavušica sa dugim nogama ?
Je moze brJeli bio neko kod Selme u Mostaru
Da, prošle godine, ljetos.Ne ali reci nam jos malo u vezi te plavuse... Da li si bio kod nje ili ?
Ako se potrudite i prelistate forum unazad par stranica, pronaćete i više informacija. Nije lažnjak i nije skupa masaža, pa sami pokušajte pozvati i dogovoriti...Ima li ko iskustva
Nije, ovo je brineta sa kratkim nogama.Podsjeti me, jel to ona lijepa mlada djevojka što ima stan nedaleko od zgrade Vlade RS u BL ?
Vitka plavušica sa dugim nogama ?
Da, ko ima tu slobodu. A mi koji smo zauzeti...ne mozemo tako rizikovati.U Tz sam gotovo stalno.
Ima dobre robe i curetaka, ne mislim na klasiku pare-krevet nego mladih studentica koje možeš sa malo truda odvesti u krevet bez ikakvih problema.
Provjereno![]()
Da, ko ima tu slobodu. A mi koji smo zauzeti...ne mozemo tako rizikovati.
I, jesi isao juce, ne javljas kakvi su utisci?Incall 1h-180€, 30 min-120€, 20 min 100€
Outcall 1h-220€ + taxi
French kiss, sex in different positions, blowjob without condom ,massage
Extra
Cum on face-30€
Cum in mouth-30€
Swallow-40€
cini se ok poslala i neka dva snimka.. definitivno starija nego sto Pise al cini se dobra....ljubazna je na poruke...sutra bi trebao da odem...pa cemo vidjeti...navodno do subote tu.
Ja sam zainteresovan. Posalji podatke sta i kakoAko neko ima zainteresovan za druzenje sa 2 djevojke u banjaluci za gruoni sex neka se javi
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|