Ako ti nije problem posalji broj u pp . Hvala!U Sarajevu imas tonu njih. Licno ja znam jednu sa Dobrinje 27 godina. Oral u cijenu ulazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti nije problem posalji broj u pp . Hvala!U Sarajevu imas tonu njih. Licno ja znam jednu sa Dobrinje 27 godina. Oral u cijenu ulazi.
cuj oral sa kabanicom, cccJoice slike fotošopirane, akcija osrednja, veliki ožiljci ispod sisa od silikona što mi se nije svidjelo. Victoria ogromne prirodne sise, izgled kao na slikama prosijek, smještaj ok. nudi piče i cigaretu po dolasku, nudi tuširanje po dolasku pošto sam bio tuširan krećemo u akciju oral sa kabanicom , akcija prosijek Ženska ništa posebno kamoli za 150 EUR sigurno neću ponoviti
Cista prevara, treba prijaviti, samo traže bonoveTrazi dopunu kao avans, sve ti jasno.
I ja se slažem sa tobom da je treba prijaviti, ajde molim te sutra ujutro otiđi u stanicu policije i prijavi je obavezno, otišao bih ja da je prijavim ali stvarno nemam vremena jer moram iči na roditeljski sastanak...Cista prevara, treba prijaviti, samo traže bonove
Trazi dopunu kao avans, sve ti jasno.
Hahaha, više sam mislio na stranicama koje ih oglašavajuI ja se slažem sa tobom da je treba prijaviti, ajde molim te sutra ujutro otiđi u stanicu policije i prijavi je obavezno, otišao bih ja da je prijavim ali stvarno nemam vremena jer moram iči na roditeljski sastanak...
Može broj hvala unaprijedIma li sta Cazin-Bihać? Razmjena info, znam za par njih iz Bihaca, dame bez morala...
Ako može za Bihac,posalji
Ako može za Bihac,posalji
Može broj hvala unaprijedIma li sta Cazin-Bihać? Razmjena info, znam za par njih iz Bihaca, dame bez morala...
Može kontaktMože kontakt ?
Ako moze banja luka..hvalaMoze li od te iz doboja?
Moze broj od nje u ppZnam je,bio sa njom super djevojka odgovorno tvrdim,može sve sa njom
Neko nešto za Doboj provjereno, častim xbonom Bogami
Odakle je ova?
Sta je CDC?Ima li neko iskustva sa ove dvije brazilke sa EGE što su u bl? Vidim stigla je i nova ruskinja sa CDC-a
Moze li broj od te sa kosevskog brda PozdravEee raja, ovako da podjelim i ja svoje iskustvo sa sarajevskim prodavacicama ljubavi haha
Nova otoka plavka- regularna 100%, nece zajebati, mozete se uvijek cjenkati sa njom,sto se izgleda tice jest malo punija
Ela- anoreksicarka haha nije losa, nece zajebati, ali mislim da ne vrijedi davati pare za nju
Kosevsko brdo- za stoju jebes koliko mozes, debela, razvaljena ali nece zajebat, imao sam poslije nje blue balls
Zenica plavka pletenice-jebe se ko luda, ljubi se, pusi bez kondoma. U faci nije nesto ali ima sise.
Suzy-nije htjela sa mnom jer sam mlađi, ona kao radi samo sa starijom gospodom.
Grofica-isto tako neće da se dogovorimo, kad je nazovem pravi se luda da se ne bavi tim poslom. Ne znam kako da je ubjedim, ako ko zna nek mi piše.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|