Pa bezveze se pravi pametan.imas nesto za bl mozda?Ko jebe taj ne pise, cuva za sebe i ne djeli iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bezveze se pravi pametan.imas nesto za bl mozda?Ko jebe taj ne pise, cuva za sebe i ne djeli iskustva
Možda čak i najbolji post otkako je nastao ovaj forumLjudi shvatite da je forum zadnjih godinu dana izgubio kvalitet. Nema ovdje ništa korisno, a pogotovo nema onoga radi čega je napravljen!
Već ljudi rekoše da su ovi koji bi da "razmjenjuju" brojeve prevaranti.
Prevaranti su i oni koji vas nagovaraju da plaćate x-bon. Muškarci naprave ženski profil i onda ovdje dođu da vas nagovaraju da im dajete pare za kladionicu.
Jedino kome odgovara nešto ovako jesu kompleksaši koji bi da se pohvale, pa barem na forumu kad već ne mogu uživo.
Takav je i ovaj što je napisao kako je "bio" sa 20 žena, a kad ga ljudi pitaju za broj neke od tih 20, on propadne u zemlju. To su samo njegove puste želje, i došao ke ovdje malo izliječiti fruatracije.
Moj prijedlog je da pišemo isključivo preporuke (ako ih imamo) i da budemo spremni eventualno podijeliti dobro ili loše iskustvo. Samo tako možemo popraviti očajnu situaciju na ovom forumu. Pozdrav svima
A jesi navro na Zemiru i Selimu, i juce si pitao za njihJel pozna neko Zemiru i Selimu sta je sa njima
Evo npr lik mi se javio pitao za broj, iskreno momak kaze nema nista i ja sam mu dao za Bl. Ljudi shvatite ako imate dijelite nije ovo pijaca da se trampimoSve prevaranti.Takav je Šeha..Neotesan nevaspitan balavac
Ko su te devojke? Cuo sam za dosta ali ne i za njih?One su iz Banja luke
A jesil iz Banja luke?kako nisi cuo za njih bila je neka i Elma cinimi se pa neka suada ajd raspitaj se maloKo su te devojke? Cuo sam za dosta ali ne i za njih?
Pa one su sa njom bile neznam dal je istina navodno da ih je neka mala strpala u zatvor ja sam ih zvao al brojevi nisu u funkcijiZa Elmu znam.
Mozes li mi dat broj od Elme ako je to ta bas me zanimaPa one su sa njom bile neznam dal je istina navodno da ih je neka mala strpala u zatvor ja sam ih zvao al brojevi nisu u funkciji
Znam, sto?A jel znas gdje su Ramici kod Bl
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|