Moze i meni broj 20 kontaktBroj 20, mogu li please dobiti broj?
Bas mi treba dama od 50 god koja je plavusa. Imas pice od mene, ali zaista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i meni broj 20 kontaktBroj 20, mogu li please dobiti broj?
Bas mi treba dama od 50 god koja je plavusa. Imas pice od mene, ali zaista
dajte tom liku moj brojMa kakva kriza eno na temi za Sl.Brod lik danas kaze da je kupio bon od 250 eura i poslao i zali se kako su ga zajebali
Ma laznjakJel ko bio sa ovom Mimom iz Doboja crnka? Ne znam jel laznjak ili je provjereno?
Izvini, ali mislim da si ti taj koji je pomiješao neke kriterijume. Za neke likove je zadovoljstvo da ševe upravo komade koje nude svoju uslužnost! Dakle, to je vještina kao i svaka druga, sa svim mogućim ili manje mogućim fetišima! Niko tu ne ševi kuravele zato jer nema neke druge opcije, nego upravo zato što voli sav taj svijet kurvarisanja. Ima onaj stih Ramba Amadeusa: - ne radi kurva ono zbog para, nego zato jer voli muža da vara!Cuj molim te onaj specijalac prica o kriterijima ljudi. Ko god ima neki visok kriterij nece ni traziti da je.be kurvu niti ce pisati na ovom forumu
Piše lijepo, na čistokrvnom engleskom: "Profil is real".
Jel ae zna sta
Samo ja bi skipovao ovaj prvi sat i platio samo ovaj dodatni od 70 evra...ako može hahahahaPiše lijepo, na čistokrvnom engleskom: "Profil is real".
Trazi xbonJel neko bio kod Inese u Banja Luci
Da, ali da donesem i jedino da uslikam zadnja 2 brojaTrazi xbon
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|