Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vam treba crtati jbt?Da, ali da donesem i jedino da uslikam zadnja 2 broja
Moze poruka u pp.Pozdrav, moze li broj od te djevojke, odakle je i cijena.
Moze li broj plavuse, 50 godina, radi li i cijena.Broj 20, mogu li please dobiti broj?
Bas mi treba dama od 50 god koja je plavusa. Imas pice od mene, ali zaista
Moze broj od te plavuše 50 godina pozdravMoze li broj plavuse, 50 godina, radi li i cijena.
odnesi...Traži da donesem xbon, ne da joj pošaljem nego donesem
pa ili si retard ili nisi..Da, ali da donesem i jedino da uslikam zadnja 2 broja
nema stressa, retard u to ne vjeruje pa ipak da pita da slucajno nije neki drugi retard uslikao zadnja dva broja p ajoj odnio bon na ruke i jebao posle toga..Jel vam treba crtati jbt?
Po hiljaditi put, xbon je prevara!!! Po hiljaditi put, oglas sa slikom lica je prevara (osim ako nije neka brazilka ili tako neka djevojka iz daleka pa je ne brine hoce li je ovde prepoznati tetak ili brat).
Mnogo mnogo Kila I'ma, slala mi alike lica I u licu je prelijepa Ali mnogo bas korpulentnaJel neko bio kod ove Anane? Ako jeste mozel recenzije u pp ili ovdje, svejedno. Lp
Grofica Pammy ?Ima dobra kurava u sarajevu 061286467
Koja su ti zadnja dva broja? Za koliko ih nadjem, krenem od 00 do 99? Uslikaj joj prvi i zadnji.Da, ali da donesem i jedino da uslikam zadnja 2 broja
U stvari ja komentarisem a ne znam ni kako izgleda to sto zovete x bon hahaha. Halali.Koja su ti zadnja dva broja? Za koliko ih nadjem, krenem od 00 do 99? Uslikaj joj prvi i zadnji.
Ti uopšte neznaš ni šta ti je tražila toliko si izgubljen.Traži da donesem xbon, ne da joj pošaljem nego donesem
Ni ja, mislim da sam viđao negdje na kioscima...šta rade sa tolikim kreditom živ ne znam, to mora da samo zove i priča ili možda za internet...ko bi ga znao...U stvari ja komentarisem a ne znam ni kako izgleda to sto zovete x bon hahaha. Halali.
Brate xbon uplatis na racun tj nalog kladionice i isplatis lagano novacNi ja, mislim da sam viđao negdje na kioscima...šta rade sa tolikim kreditom živ ne znam, to mora da samo zove i priča ili možda za internet...ko bi ga znao...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|