Aha, ma ne kladim se i ne kockam pa nisam u toku ali Kakvi likoviBrate xbon uplatis na racun tj nalog kladionice i isplatis lagano novac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, ma ne kladim se i ne kockam pa nisam u toku ali Kakvi likoviBrate xbon uplatis na racun tj nalog kladionice i isplatis lagano novac
Brate xbon uplatis na racun tj nalog kladionice i isplatis lagano novac
Nije ti potreban kontakt, ta se info ovdje plaća bonovima. Dovoljno je što si postavio objavu da tražiš nekoga. Ima djevojaka koje prate ovaj forum, ako procijene da si dobra prilika i same će se javiti za druženje.Ako moze neko da posalje kontakt za BL?
Vidim satirete se od tih X bonova, ima li mene negdje u svemu tome dragi forumaši obzirom da sam ja od strane nekolicine vas forumaša proglašena za glavnu dealericu bonovima
Imajte obzira prema nama siromašnim i skromnim samohranim studenticama... fdd
Nema ovde nista tuga...Ok, danas i sutra sam u BL, mada bi mi vise odgovaralo danas.
Mnogo mnogo Kila I'ma, slala mi alike lica I u licu je prelijepa Ali mnogo bas korpulentna
Jel se moze do nje,koliko traziMa da, Druzili smo se par puta, nemam zamjerki Al bi sta Novo da probam
Mozeli broj od te crnke sa stupa pozJeli to Crnka sa stupa ?
Vrijedi svake pare jeste malo krupnija ali je ok .
Komunicirali. Nisam ja mogao stici na dogovor pa otkazali. Mislim da je pravi profil. Mada malo paprena cijena, iako je samo BJ bio u pitanju.Da me neko obraduje sa pozitivnim vijestima, zna li neko nesto o njoj
Paznja, paznjaa - Druženje - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Ako ste za opusteno druzenje u diskretnom prostoru sa zgodnom djevojkom,pišite! Samo oni koji znaju sta zele i koji nbih.ljubavni-oglasnik.net
Bosanac, ne seriI'm a foreigner in Mostar, I found this interesting forum, but no contacts for having fun ...
Trustable of course...
Please contact me also in private
Sve prevaranti.Takav je Šeha..Neotesan nevaspitan balavacOvi sto navodno imaju brojeve za razmjenu kad dobiju broj ne javljaju se vise
Samo zicaju brojeve
Nedavno je neko trazio broj i posteno reko da nema nijedan
Moze li od te iz doboja?Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|