BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Samo da si izdvojio 3 min i pretražio njegove postove dovoljno bi ti bilo da procjeniš o kakvom debilu se radi :)
Kume nije lijepo vrijeđati....Ovaj majmun a i ti si vidim veći.kad mu vjeruješ a debil si.sam mogao sam mu dati broj normalbo.ali kad sere dobit će onu.stvar...Kao i ti ubuduće jer sereš više od njega.Ćao

Kume nije lijepo vrijeđati....Ovaj majmun a i ti si vidim veći.kad mu vjeruješ a debil si.sam mogao sam mu dati broj normalbo.ali kad sere dobit će onu.stvar...Kao i ti ubuduće jer sereš više od njega.Ćao

Nema tu puno filozofije, čovjek ti je lijepo na riječ dao kontakt/e, ti njemu nisi iako si obećao i samim tim nisi ispoštovao dogovor.
To nije gentemanski sa tvoje strane, to je obično kokošarenje i šibicarenje.
I normalno da su jedva dočekali ovi ovdje da te razapnu i da se pišaju po tebi i bolji a i gori od tebe.

Hoces debilu da kopiram nasu komunikaciju i da objavim.Ti si jedan debil nevaspitani mislis da si frajer, ustvari si nula od covjeka i plus nisi ni svjestan koliko si šupalj u glavi

Majmune... Ti nisi dalje dogurao od x bona i dopisivanja :) Odakle tebi brojevi kad si sam priznao da nemaš i moliš da ti neko pošalje otkako si se pojavio na forumu :)

Ljudi jedno bitno obavjestenje za Sarajevo odnosno da vam bude jasnije a da ne ispadne da nekoga ocrnjujem ili ukopavam radi se o zeni iz Sokolovic kolonije, ima Sidu i hepatitis. Vjerovatno znate o kome se rad, necu da je imenujem

Ljudi jedno bitno obavjestenje za Sarajevo odnosno da vam bude jasnije a da ne ispadne da nekoga ocrnjujem ili ukopavam radi se o zeni iz Sokolovic kolonije, ima Sidu i hepatitis. Vjerovatno znate o kome se rad, necu da je imenujem
Nemoj je imenovati, ali reci nam kako se oglašava (nick)? Pošto ima nas koji ne znamo na koju misliš :)

Nemoj je imenovati, ali reci nam kako se oglašava (nick)? Pošto ima nas koji ne znamo na koju misliš :)
Ma šta ima tu da se imenuje neko, ako ste spremni posjetiti prostitutku, onda ste spremni i na prihvatanje rizika (obostrano)!

Ma šta ima tu da se imenuje neko, ako ste spremni posjetiti prostitutku, onda ste spremni i na prihvatanje rizika (obostrano)!
Ti to ozbiljno? Da znaš da neko ima, i da bi išao kod nje...? Druže pišeš gluposti, nisam se do sada upušto u rasprave, i ovo je zadnje što ću napisati na ovu temu. Po tebi je znači normalno ići nekom ako znaš da taj neko nije 'zdrav' (pod uslovom da su ti te informacije dostupne, i da ti ih neko može dati..znači da se ne osvrćemo na te informacije). Mislio sam da me na ovom forumu ništa ne može iznenaditi, ali eto ti si uspio

Ti to ozbiljno? Da znaš da neko ima, i da bi išao kod nje...? Druže pišeš gluposti, nisam se do sada upušto u rasprave, i ovo je zadnje što ću napisati na ovu temu. Po tebi je znači normalno ići nekom ako znaš da taj neko nije 'zdrav' (pod uslovom da su ti te informacije dostupne, i da ti ih neko može dati..znači da se ne osvrćemo na te informacije). Mislio sam da me na ovom forumu ništa ne može iznenaditi, ali eto ti si uspio
Hahahah, buraz moj... Odakle da znam dal' je neka zdrava ili ne. Ali kada ih posjećujem idem sa tom činjenicom u glavi da jeste i da se pripazim koliko god to mogu. Svi znate do koje granice smijete da idete, ali samo da smanjite rizik. Ne da budete potpuno zaštićeni!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh