markan1123
Member
Moze da spadnemo na milicu novakovicNa ciganke smo pali braco
Moze li gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze da spadnemo na milicu novakovicNa ciganke smo pali braco
Moze li gore
Zar onda jos radiMoze da spadnemo na milicu novakovic
Ne radi ima nekog penzionera iz austrije zivi sad u tuzli snjimZar onda jos radi
Daleko mi je da idem ja Sam u SarajevuNemaju one broj stoje pored puta
Od tolikog sarajeva ti u brckom hoces malu da nadjesDaleko mi je da idem ja Sam u Sarajevu
Volijo bi da vidim na Viber i za dogovor slike
Dosadile mu kraveCovjek fino napise: bolje kravu jebati nego njih.
I lik ispod odmah pita: imas broj?
Pa lik ocito voli debele krezave ciganke sto stoje pored magistraleCovjek fino napise: bolje kravu jebati nego njih.
I lik ispod odmah pita: imas broj?
Možda je poboljšala uslove, nije bilo tih problema... Ali mislim da je baš ona uvela ono užasno iritirajuće pravilo da sat nikada nije sat, već jedno svršavanje.Nije bas dobra. Smrdi na alkohol i dovlaci kereove lutalice.
Inače, to se fino kaže - voli da strastveno uziva u alkoholnim napitcima i aktivno se bavi humanim radom u lokalnom društvu za zaštitu životinja...Možda je poboljšala uslove, nije bilo tih problema... Ali mislim da je baš ona uvela ono užasno iritirajuće pravilo da sat nikada nije sat, već jedno svršavanje.
Bila je ona za 50-80 KM kad je radila u onoj zgradi preko puta Bosna lijeka.Možda je poboljšala uslove, nije bilo tih problema... Ali mislim da je baš ona uvela ono užasno iritirajuće pravilo da sat nikada nije sat, već jedno svršavanje.
Samo da znate da je SEHA prevarant.Trazio je broj u zamjenu i kad je dobio broj onda pametovanje i blokirso meKume javi se ako imas provjerenih brojeva imam ja jednu iz kiseljaka.Pp za vise informacija
Klasični internet debiliSamo da znate da je SEHA prevarant.Trazio je broj u zamjenu i kad je dobio broj onda pametovanje i blokirso me
Bas tako jos trazi da mu se izvinem sto sam ja njemu poslao broj a on kao zaboravio pa se naljutio sto sam mu rekao da nije fer.Klasični internet debili
Samo da si izdvojio 3 min i pretražio njegove postove dovoljno bi ti bilo da procjeniš o kakvom debilu se radiBas tako jos trazi da mu se izvinem sto sam ja njemu poslao broj a on kao zaboravio pa se naljutio sto sam mu rekao da nije fer.
Ma debil je on sebi bas me briga za budalom naletjet ce on gdje se najmanje bude nadao mozda i tu gdje je dpbio brojSamo da si izdvojio 3 min i pretražio njegove postove dovoljno bi ti bilo da procjeniš o kakvom debilu se radi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|