Hvala! Wellcum je u pitanju!Imaš ih više u Austriji, od najpoznatijih i najboljih mislim da su Andiamo, Goldentime i Wellcum pa vidi koliko ti je koji udaljen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala! Wellcum je u pitanju!Imaš ih više u Austriji, od najpoznatijih i najboljih mislim da su Andiamo, Goldentime i Wellcum pa vidi koliko ti je koji udaljen.
da zivi u spaniji zvali bi ga retardinjoTi si ba retard teski.
U Neumu se sve jebu bez para samo pitaj druzePozdrav ljudi, imate li ikakav kontakt za Neum, za veceras. Hvala
Ako tko umoči u nemu nek javi...U Neumu se sve jebu bez para samo pitaj druze
Druze ja sam odozdo, kod nas se sve jebu bez da naplacuju. Vole ga primiti Al se prave sveticeAko tko umoči u nemu nek javi...
43Trazim normalnog muskarca od 40-45 god,vec sam napisala.Nemojte mi molim vas slati ovakve bezobrazne poruke.Molim vas!!!
Moze li kontakt?Moze li kontakt br.
MolimMoze li kontakt?
Imam jaIma mozda neki ozbiljan i kulturam muskarac 40-45 god za normalan razgovor ps mozda i upoznavanje kasnije?
Popij pice na vecer u kafani preko puta prijasnjeg Colosea ili u kafani iznad namexa zove se baci oko cini mi se. Zna cesto biti dama, daju do znanja da bih se volile malo zabavit. Samo cesto budu neki tu baustelci i neki slucajevi.Pozdrav , preporuka za neku iz Mostara ,Citluka ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|