Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve je posao kao svaki drugi, znači povjerenje je temelj takva odnosa! u nekim zemljama legaliziran, negdje je na nekom rubu legalnog, zavisi kako društvo gleda na javni moral. problem nastaje kad se na to priljepe neke stvari koje nemaju veze sa tim, poput nasilja i pljačke i sličnog. primjer je ta enigmatična djevojka, možda pomalo nesretna, jer je tako izvrsna u svom fahu, ali umjesto toga ona se bavi izigravanjem povjerenja u ime nekog odnosa sa likom koji je drži takvom.povjerenje.... kurvama se vjeruje? hahahahahhahahhaahahh majke mi ste za oskara glupi
izgleda ti si momak glup za tri oskara ali nisi ti kriv mama i tata supovjerenje.... kurvama se vjeruje? hahahahahhahahhaahahh majke mi ste za oskara glupi
ti si majke mi fulio zivot ne samo temu... povjerenje temelj odnosa sa kurvom....pa sto je onda placas majke ti... idi je zeni hahahhahhahahahsve je posao kao svaki drugi, znači povjerenje je temelj takva odnosa! u nekim zemljama legaliziran, negdje je na nekom rubu legalnog, zavisi kako društvo gleda na javni moral. problem nastaje kad se na to priljepe neke stvari koje nemaju veze sa tim, poput nasilja i pljačke i sličnog. primjer je ta enigmatična djevojka, možda pomalo nesretna, jer je tako izvrsna u svom fahu, ali umjesto toga ona se bavi izigravanjem povjerenja u ime nekog odnosa sa likom koji je drži takvom.
Sarajevo lukavicaodakle si?
Pitaj BIHAMKImali neko kontakt info za ove sto stoje uz cestu
Ko je ona
Sa superoglasa broj.Ko je ona
Moze br od Sofije u ppimas sofiu u lukavici javi se u dm
Pisano je vise puta. Vitka, plava.. ima puno vise od 40 godina. Losa u faci. Higijena solidna, bar kada sam ja bioMILF iza Barlottia, niko da napise kako izgleda, jel debela mrsava, kakve su sise itd? Kontam otici ovih dana ali volio bih bar nesto da znam
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|