Aj
Aj ba dosadan si dezurni mumine.
Smaras i pises nebuloze na pdfu o kuravama.Ista koju sam naveo imenom je kurava, isto kao sto se navode Grofica , sljofica , momfica i ostale kurave o kojima se diskutuje.
Nemam sestru ali pazi sad , da imam ne bi bila tema ovdje jer se ne bi eksponirala i bavila cime se ove bave.Same su birale put , same se eksponiraju , same rade , same imaju zelju da zarade na taj nacin.
Sto na forumima o fudbalu ljudi pisu o Ronaldu , nece valjda pisati o Hanki Paldum.
Opet ti ponavljam , smaras.Pisat ce ko hoce , kad hoce i sta hoce.
Ne znaš u čemu je razlika ?
Napiši ime i prezime svoje sestre i postavi link njenog IG ovdje pa postavi isto pitanje, možda tada uvidiš razliku.
Milioni djevojaka se slikavaju polugole, po tvojoj logici su automatizmom osobe koje promovišu prostituciju i mjesto im je na ovakvim forumima.
Odličan si lolo, samo tako nastavi.
Aj ba dosadan si dezurni mumine.
Smaras i pises nebuloze na pdfu o kuravama.Ista koju sam naveo imenom je kurava, isto kao sto se navode Grofica , sljofica , momfica i ostale kurave o kojima se diskutuje.
Nemam sestru ali pazi sad , da imam ne bi bila tema ovdje jer se ne bi eksponirala i bavila cime se ove bave.Same su birale put , same se eksponiraju , same rade , same imaju zelju da zarade na taj nacin.
Sto na forumima o fudbalu ljudi pisu o Ronaldu , nece valjda pisati o Hanki Paldum.
Opet ti ponavljam , smaras.Pisat ce ko hoce , kad hoce i sta hoce.