BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Aj
Ne znaš u čemu je razlika ?
Napiši ime i prezime svoje sestre i postavi link njenog IG ovdje pa postavi isto pitanje, možda tada uvidiš razliku.
Milioni djevojaka se slikavaju polugole, po tvojoj logici su automatizmom osobe koje promovišu prostituciju i mjesto im je na ovakvim forumima.

Odličan si lolo, samo tako nastavi.

Aj ba dosadan si dezurni mumine.

Smaras i pises nebuloze na pdfu o kuravama.Ista koju sam naveo imenom je kurava, isto kao sto se navode Grofica , sljofica , momfica i ostale kurave o kojima se diskutuje.

Nemam sestru ali pazi sad , da imam ne bi bila tema ovdje jer se ne bi eksponirala i bavila cime se ove bave.Same su birale put , same se eksponiraju , same rade , same imaju zelju da zarade na taj nacin.

Sto na forumima o fudbalu ljudi pisu o Ronaldu , nece valjda pisati o Hanki Paldum.

Opet ti ponavljam , smaras.Pisat ce ko hoce , kad hoce i sta hoce.

Aj

Smaras i pises nebuloze na pdfu o kuravama.Ista koju sam naveo imenom je kurava, isto kao sto se navode Grofica , sljofica , momfica i ostale kurave o kojima se diskutuje.

Nemam sestru ali pazi sad , da imam ne bi bila tema ovdje jer se ne bi eksponirala i bavila cime se ove bave.Same su birale put , same se eksponiraju , same rade , same imaju zelju da zarade na taj nacin.

Sto na forumima o fudbalu ljudi pisu o Ronaldu , nece valjda pisati o Hanki Paldum.

Kurve su i kao kurve ih treba tretirat. Zbog ovih sto im salju srce i idu niz dlaku imas situaciju da je grob od cure 100 eura sat vremena. Prodajes se, ja kad platim sat vremena ako mi je po volji u cosak cu te poslat prema zidu i stajat ces sat. Svako ko ima drugacije misljenje o njima previse je gledao holivud filmove tipa Ricard Gir se zaljubi u kurvu i vadi je iz pakla droge. Zbog onih koji se javljaju da bi se dopisivali i dobili sliku, imas situaciju da ti kurva kaze sat vremena 200 eura, smijes svrsit jednom i guzit u toj i toj pozi. Ja kad te platim postajes moje vlasnistvo period za koji sam te platio, sve osim fizickog maltretiranja ima da podneses u suprotnom zavrsi fakultet i budi gospodja. Nisu bez razloga postojali ljudi koji su posjedovali kurve i vozili ih na adrese, odes guzis se, vratis se, njemu se placa, za njega radis, i on ti daje tvoj procenat od cijene. Dovele su se obicne kurve i fukse na taj nivo, kao da jebem Seku Aleksic, jos bi je trebao persirati... Nisu nista do osobe koje prodaju svoje tijelo i sebe za odredjenu sumu novca na odredjeni period, stoga ih tako i tretirajte.

Kurve su i kao kurve ih treba tretirat. Zbog ovih sto im salju srce i idu niz dlaku imas situaciju da je grob od cure 100 eura sat vremena. Prodajes se, ja kad platim sat vremena ako mi je po volji u cosak cu te poslat prema zidu i stajat ces sat. Svako ko ima drugacije misljenje o njima previse je gledao holivud filmove tipa Ricard Gir se zaljubi u kurvu i vadi je iz pakla droge. Zbog onih koji se javljaju da bi se dopisivali i dobili sliku, imas situaciju da ti kurva kaze sat vremena 200 eura, smijes svrsit jednom i guzit u toj i toj pozi. Ja kad te platim postajes moje vlasnistvo period za koji sam te platio, sve osim fizickog maltretiranja ima da podneses u suprotnom zavrsi fakultet i budi gospodja. Nisu bez razloga postojali ljudi koji su posjedovali kurve i vozili ih na adrese, odes guzis se, vratis se, njemu se placa, za njega radis, i on ti daje tvoj procenat od cijene. Dovele su se obicne kurve i fukse na taj nivo, kao da jebem Seku Aleksic, jos bi je trebao persirati... Nisu nista do osobe koje prodaju svoje tijelo i sebe za odredjenu sumu novca na odredjeni period, stoga ih tako i tretirajte.
To je to.

Sustina svega.

Ne kupis napolitanku u Bingu da ti ona kaze kad i koliko da je poderes vec da je pojedes koliko hoces i kad hoces.

Svaka cast na tekstu...podrzavam I sve sto si napisao si u pravu...brate dodjes kod nje ona kao da je Pamela,takve su cijene,a usluga ravna nuli...naravno cast izuzetcima,ima ih par koje se ponasaju bas onako kako I treba,kao kurva. Ja licno idem jer me radi to da je tretiram kao kurvu,da mi ispunjava zelje...a te kojima se tepa I jebe na finjaka,iliti iz neke ljubavi takvu skoro svi imamo.

Aj

ti zauzimas prva tri mjesta najglupljih..

Tako je majstore. Od rijeci do rijeci sve top

Evo nešto sa instagrama samo treba provjeriti jel to realno. Nego osim toga jel zna netko neku djevojku/ženu voljnu a da je iz Broda ili okolice. Može i u inbox.

Arijana

evo i poruke koju sam dobio:

Arijana.png

ne lupaj, picke iz tih manjih gradova se jebu jednako kao i one iz vecih, ali ne u svom gradu ili okolini..

Liče, nisam rekao da se ne jebu, probaj da pročitaš opet s razumijevanjem. Rekao sam da se ne jebu za lovu, bar ne u smislu, tarifa je ta i ta i gotovo. Da se jebu, jebu se, i u svom i u drugom gradu... Primaju i poklone, imaju i sugar daddyje vjerovatno, ali to ovdje nije tema.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh