Ma kakva smokva, ja bio dvije godine, samo se pederi javljaju nisam ni znao da ih toliko imaIma li na smokvi sta da se moze dogoditi konkretno Banja Luka i okolina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakva smokva, ja bio dvije godine, samo se pederi javljaju nisam ni znao da ih toliko imaIma li na smokvi sta da se moze dogoditi konkretno Banja Luka i okolina
Ili udate starije kalasture hoce da se dopisuju po mjesec dana, bolje dat stoju i zabit ga negdje nego gubit vrijeme bezvezeMa kakva smokva, ja bio dvije godine, samo se pederi javljaju nisam ni znao da ih toliko ima
Ako ima neko niki kkntakt Tuzla i okolina, bio bih zahvalan
Ova je bas posao razvila, ali se pomasa kao da je jedina kurava u BiH, a to im mi tako dozvolimo kada nas jebu u mozak.Znam za nju, nije sutra nego u cetvrtak...trazim nesto drugo i za veceras ako ima...u svakom slucaju hvala
Upravo zbog toga nwcu sa njom...ja njoj placam da jebem a ne ona meni. Hoce 250 KM i da se igra po njenim pravilima e pa to nece da moze . Bar ne kod meneOva je bas posao razvila, ali se pomasa kao da je jedina kurava u BiH, a to im mi tako dozvolimo kada nas jebu u mozak.
Tako smo i zavrsiliNema tu ljubaznosti, ako si dobio poruku od nje procitaj, to su samo uslovi, ucjena hoces ili ne
a moje pare, nisam lud hahaha
Nekad prije godinu bio kod ove, neko je spomenuo preko puta KPD-a, u ulici Mehmeda spahe je bila, plavuša, malo krupnije gradje, 100km,nemoze se reći bacanje para ali vrlo blizu toga .Naletio sam na neki broj iz zenice 3 drugarice imaju a nije mi nest na ruku da odem pa ako neko hoce da provjeri neka se javi
pa dobro si prosao, inace trazi 150 sto ni blizu ne vrijedi, to je taNekad prije godinu bio kod ove, neko je spomenuo preko puta KPD-a, u ulici Mehmeda spahe je bila, plavuša, malo krupnije gradje, 100km,nemoze se reći bacanje para ali vrlo blizu toga .
I tada je spominjala neke drugarice, kasnije sam ih vidjao skupa, ni drugarice nisu nešto, bar ne što se moga ukusa tiče. Jedna od te tri znam da je bila na metadonu, druga (ta plava ne izlazi iz kasina, ne kladionica, već ne odvaja se od aparata), a ta treća povremno je sa tom plavušom vidjam za aparatima.
lazu, trazi bonove unaprijedOglas na city of love Suzy plava 150km sat u velesicima rece mi dvoje troje ljudi da je dobra a nisam isao samo da prenesem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|