Moze i meni br od te DobojkePosalji broj u p.p.
Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i meni br od te DobojkePosalji broj u p.p.
Slabo sa ovim agencijama preskupe su i malo sta nude. Ima jedna brazilka sto dodje 1-2 puta godisnje ona jedino vrijedi.Ima li ko iskustva s ovim curama sto su u Sarajevu, ove strankinje sto se oglasavaju na city of love?
Lp
Moze broj ako je ok i provjerenaDaj pp
Moze li se ikako doci do nje? Top je ali joj vise nemam brojZna li netko iz Sarajeva kontakt, mislim da se zvala Dada na stupu u Tibri iza Hife? Starija teta 8ko 45g radila prije, ne znam da li još radi.
Moze, salji u ppSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Moze i meniMoze, salji u pp
Zna li netko iz Sarajeva kontakt, mislim da se zvala Dada na stupu u Tibri iza Hife? Starija teta 8ko 45g radila prije, ne znam da li još radi.
Zavisi sta je u pitanju, ja samo sa jednom brazilkom i kosookom imam ali su rijetko ovdje 1 godisnje. Ovoo ostalo preskupo za ok usluguIma li ko iskustva s ovim curama sto su u Sarajevu, ove strankinje sto se oglasavaju na city of love?
Lp
Dali je broj dobar?Ne znam od kad ovaj broj imam,ali pokusaj mozda je to ta sto je trazis
Može broj od Alme Morino ppni Alma baš nije sva svoja....više bi mi značilo da čujem od nekog ko je bio sa njom...valja li šta koliko uzima puši li bez kondoma. to za sifilis jel imaš dokaz ili lupaš drug.....nešto mi samo almu forsiraš
ovo si upravu 100%Da neko stavi br neke cure iz najvece zabiti u BIH, najmanje 5 debila ce se javiti koji su svjetlosne godine udaljeni od nje, treba ovdje cistku napravit ili poostrit kriterije da bi ikako pisali
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|