Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MožeSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Ivana Planinic i neka iz konjica mislim da se zove irma nesto tako...jedino ako joj je radno umjetnicko ime ena ali ena se ne zove sigurno..ne znam rade li za pare stvarno, ali su kurave i sponze ovako, padaju ako ih castis skupim picem jos ako imas neko malo bolje auto tvoje su..tijelo nije lose, ali su fakat ruzne plus sto se vidi da su drolje i nemaju stila pa me osobno to ne privlaci ali da su za ispraznit jaja i to malo jace i snaznije jesuKo su ove 2 iz Mostara, neki dan su imale popraćen nastup u Golden cube. Oglašavaju li se igdje?
Kako se zove video, ili imas link slucajno? Ne mogu nacIma video na beeg.com
Može pp
MENE IZRADILANije buraz, bio ja dva puta, poprilicno zadovoljan. Fakat preko neta dogovor, normal cura, Meni fino bilo
dajSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Ne znam sta bi ti rekao, Meni je fakat reg bilo, uzeo apartman na skenderiji I dosla mozda 10 min nakon meneMENE IZRADILA
CdZna li neko išta o ovoj Curica Milosevic? Ima instagram stalno dodaje slike. Prijavljuje lokaciju najviše u Banjaluci.
Znači zato je bilo 50€ pola sata, hvala na brzom odgovoru. Uštedi pare i vreme
Ja imam samo taj broj i uvjrk mi odgovori kad ima vremena.Ima li jos neki kontakt br od Alme osim ovog +38763006997
Koga jos mozete preporucit u Sa?
Vjerovatno je u akciji pa ne odgovaraIma li jos neki kontakt br od Alme osim ovog +38763006997
Koga jos mozete preporucit u Sa?
Ok je broj,hvala ljudi.Vjerovatno je u akciji pa ne odgovara![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|