Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reko vec plavusa napucana kad nadjem nesto objavicu ovdePoz kako izgleda mozeli detaljni opis od zeljke
I mozes broj mobitela skontati
Prelistaj par stranica unazad. Vecnom su pozitivne reakcije..Ako neko zna nesto vise o almi negri iz sarajeva da je bio kod nje ako moze da se javi u privatne poruke
I mene zanima??Ima li braco sta u Doboju zna li ko?
Može brojSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Može komotnoMože broj
sta ne shvatass bgte, pa listaj stranice unazad i naci ces ako je iko objavio d au tom i tom mjestu ima nesto.. al na nasu nesrecu nisi jedini koji zatrpava, a ovdje vlada divlji zapad pa se moze sve i svasta.. tako da mozes opeet da pitas ima li sta i to po nekoliko puta dnevno..Pa ne shvatam
Pa valjda forum sluzi za to.
Meni trazi 200 km xbon da joj uslikam i posaljem, ja joj rekao da ode doktoruKoliko ih dolazi, imas li slika? Meni trazila 500km za noc haha, da barem mogu cijelu noc pa i nekako bih platio
Dosta ljudi mi se javilo privatno i trazi broj.Dok nisam nasao ovaj forum, i ja sam se cudio ovim nasim curama sto napucavaju cijenu, i sto se ponasaju bahato. Ali sad kad vidim kakvi se sve nepismeni i glupi javljaju ovdje, malo bolje razumijem te cure.
Jos jedna stvar iz mog iskustva: cura iz BL je prije nekih godinu i po imala oglas na jednom portalu, i onda je nakon nekog vremena obrisala oglas i promijenila broj telefona. Meni je poslala poruku: "Ne oglasavam se vise ali radim jos uvijek, ovo je moj novi broj."
Kad sam dosao kod nje pitao sam je sto se vise ne oglasava, kaze: "Ne mogu vise da trpim svakakve budale." Kad sam je pitao zasto si se bas meni javila, odgovorila je citiram: "Zato sto si ti uvijek cist i mirisljiv."
E sad mogu samo da pretpostavim sa kakvim se sve likovima susretala.
Jbg, ja i kod njih kad idem, idem okupan, cist i uredan.
I da, cura naplacuje 100 maraka.
Jel ta Zeljka onoko povisoka,krace osisana,plava onako fino utegnuta?Pozz pojavila se neka Zeljka na putu Novi grad Banja luka,ako neko ima neke info neka napise video sam je dva puta da stopa plavusa napucana bas oko 45 godina moja procjena,pa ako neko nesto vise zna neka napise
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|