Jbg, da imam broj postavio biRekla kazala jbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, da imam broj postavio biRekla kazala jbg
Koja je sad to? I šta ti je COD? Ako misliš na COL onda bi to vjerovatno bila Sofija ili Ana.Nego, dobio sam info za neku plavušu iz BL, pravo dobra i zgodna, bude oglas na COD ponekad. 30-ak godina, komunikacija preko emaila. Je li imao neko iskustva, zna li se nešto o tome?
Ma da, City of Live. Ime je bilo Ana Marija. Znaš li išta o njoj? Plavuša, top izgleda.Koja je sad to? I šta ti je COD? Ako misliš na COL onda bi to vjerovatno bila Sofija ili Ana.
A kad smo već kod plavuša, ja poslao na viber poruku ovoj što se oglasila na AS (nije Maja u pitanju), odmah me blokira. Kad zovneš, ne javlja se. A na viberu joj stoji slika lica. E sad, nešto kontam da je možda neka budala stavila njen broj na oglase, dešava se to. Zna li neko da li cura stvarno radi ili je ovo drugo u pitanju? Da li ju je iko uspio bar dobiti na telefon?
Druze u koji si klub kafic isao koje vrijeme dana? Ja istovaro neki dan gledao lijevo desno nema nijedneNetriba vam broi.a da iman podilija bi. Sve sta morate je otic po kaficima.viruite mi necete se zajebat.
Subota vecer a kafic ime da me ubijes neznamDruze u koji si klub kafic isao koje vrijeme dana? Ja istovaro neki dan gledao lijevo desno nema nijedne
Gdje se nalazi taj Kafic koje čose ?Subota vecer a kafic ime da me ubijes neznam
Sto je najgore nema ni sa nenormalnim cijenama a kamoli sa normalnimIma li neko iskustva , sa nekom damom na relaciji Banja Luka - Prijedor ? Ali sa nekim " normalnim " cijenama , a ne kao da joj je zlatna *
Šta je sa onom crvenom starijom damom sa Prijedorske petlje ? Ma ima , samo treba doći do kontakta , BL je baš specifična po tome , kriju se baš ..Sto je najgore nema ni sa nenormalnim cijenama a kamoli sa normalnim
Vjerovatno ih dosta radi samo po preporuci ali aj dodji do tih brojevaŠta je sa onom crvenom starijom damom sa Prijedorske petlje ? Ma ima , samo treba doći do kontakta , BL je baš specifična po tome , kriju se baš ..
Cuvaju ih za zenit valjdaVjerovatno ih dosta radi samo po preporuci ali aj dodji do tih brojeva
Pa to je mozda I najbolje nek ona zaradjuje za obadvoje a ti lezis kod kuce I uzivas hahahahahCuvaju ih za zenit valjda
Jesi bio kod nje, kakva izgleda, usluga?Aurora se vratila pa da znate ko hoce
Koji joj bi broj? Ne mogu ga naci.Aurora se vratila pa da znate ko hoce
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|