Banjaluka29
Member
Je li iko bio sa ovom ana marijom iz bl, je li laznjak ili se vrijedi javiti. Moze odgovor i u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je mila.. ja ne bih ni pokusavao, odnos ponude i cijene je veoma nepovoljan, 150e sat sve sa kondomomPoz, ima neko preporuke za Banja Luku?
Je l imao ko iskustva sa ovom https://www.cityoflove.com/detail.a...StaffID=0&Digest=8F7rdDvvg6OjJU+dBCvYLg&c=213 ?
To je drugo, ali pažljivo birati članove, na svaku glupost izbaciti.Nisi me dobro shvatio. Mislio sam na to da se preko privatnih poruka na ovom forumu formira zatvorena viber grupa koja bi imala maksimalno 20 članova, a ne da svaka budala može upasti u grupu i praviti rusvaj. A onda bi se sve informacije razmjenjivale unutar grupe i ne bi se širile izvan nje.
I mene zanima ova Ana Marija, da li se ikome javilaJe li iko bio sa ovom ana marijom iz bl, je li laznjak ili se vrijedi javiti. Moze odgovor i u pp
Ko je Mila?to je mila.. ja ne bih ni pokusavao, odnos ponude i cijene je veoma nepovoljan, 150e sat sve sa kondomom
Ma katastrofa, ova Ela brate kao tenk, Ivana sa "36" ima sigurno 40 i vise uzima 150€, tako da se realno ne isplati ni ici dok je ovakva ponuda.Ko je Mila?
Tako je ali kako vidim samo ovi sa premium doznakom su real od kojih ova Ela daje pun servis a ima 90 kila i ivana 36 god po ostoj cijni ko ova od 20 ,a ostali fake profili...
one i rade za 100 KM no oglasavaju se uvijek za skuplje jer naidje i neko ko ce platit,otic,probat.. ajd sad o ukusima ne treba raspravljat, onaj ko voli punije i deblje platit ce isto koliko i ja koji volim mrsavije i sitnije..Ponuda i cijene katastrofa. Ova Ela na slikama malo više od tenka, trebala bi ona plaćati a ne uzimati 200e za te pare manekenku pokupiš. Jednom išo kod Mile, kad sam je vidio samo se vratio, njena realna cijena 100km za sat
O kome je rijec?https://www.cityoflove.com/detail.a...StaffID=0&Digest=ZHxCUE+oNPJl8LU4D9ZPNQ&c=213
Mala je bomba... Fino i lako dogovoris kad je dobijes na tel... Platis, jebes kako god pozelis.. Pola sata 75 eura, sat 150 eura.
Ovo joj je 4 put u Banaj Luci, 3 puta sam bio vec kod nje.. Sve preporuke
Pozz ekipa, da vam prepričam svoj susret sa djevojkom Ellom iz BL:
Preko ovog foruma nađem je na instagramu i zapratim, javim joj se dobijem par fotografija i cijenu i kažem joj ok budem se javio.
Sad za vikend izađem u grad, popijem sa društvom i javim joj se, kaže mi ne radi vikendom zbog narkomana, manijaka, siledžija...
Ali mi ponudi besplatno lizanje pičke i da mi popuši kitu. Dobijem adresu i kako do njezinog stana i dođem kod nje. Djevojka je mlada i lijepa u licu, velike i lijepe sise ima, ali je baš debela. Stan je brutalno dobro sređen i čist, crvena LED rasvjeta svuda po stanu. Legnemo u krevet, opustimo se uz laganu priču i razmjenu iskustava. Kad smo se ispričali, naližem joj se pičke, prstima i vibratorom je izdžaram u pičku, odlično mi popuši kurac, još malo priče i nazad u grad na after.
8 godina sam bio u Njemačkoj i prošao sve oblike razvrata (da ne nabrajam), u koroni se vratio ovde dok ovo stanje ne završi, pa sam tamo uspio da se sačuvam od svega i isto ovde sam svjestan rizika, pokušavam se čuvati što više ...Jesi se informisao sta je gonoreja?
I koliko ti je Snorlaks uzeo za lizanje?Pozz ekipa, da vam prepričam svoj susret sa djevojkom Ellom iz BL:
Preko ovog foruma nađem je na instagramu i zapratim, javim joj se dobijem par fotografija i cijenu i kažem joj ok budem se javio.
Sad za vikend izađem u grad, popijem sa društvom i javim joj se, kaže mi ne radi vikendom zbog narkomana, manijaka, siledžija...
Ali mi ponudi besplatno lizanje pičke i da mi popuši kitu. Dobijem adresu i kako do njezinog stana i dođem kod nje. Djevojka je mlada i lijepa u licu, velike i lijepe sise ima, ali je baš debela. Stan je brutalno dobro sređen i čist, crvena LED rasvjeta svuda po stanu. Legnemo u krevet, opustimo se uz laganu priču i razmjenu iskustava. Kad smo se ispričali, naližem joj se pičke, prstima i vibratorom je izdžaram u pičku, odlično mi popuši kurac, još malo priče i nazad u grad na after.
Ja sam je zvao groka, al ti si pobjedioI koliko ti je Snorlaks uzeo za lizanje?
Nisam napisao da sam platio, bilo je besplatno.I koliko ti je Snorlaks uzeo za lizanje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|