Evo ljudi su te provalili i znaju da je istina sto sam napisao? Hoces priznati da si mazlum?Šta je bilo kad si se probudio?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ljudi su te provalili i znaju da je istina sto sam napisao? Hoces priznati da si mazlum?Šta je bilo kad si se probudio?![]()
Da preko puta binga ondje stopira. Al da je bar rekla 20 maraka, nego 10. Uzas.jedini bingo od aerodroma do grada
Koja lokacija tačnoDanas popodne u blizini aerodroma u Sarajevu, plava cura mršava, tetovirane ruke, razdvojeni zubi, stopira i kad staneš kao radi oral za 10 maraka. Na svoje oči doživio, naravno nisam je pustio u auto!! Čuj 10maraka? Jel zna itko tko je dotična
Imam za Cazin, prije 3 mjeseca došla tu živjeti. Ima oko 34 godine, nije losa. Ta iz Tuzle, koja je. Znaš li ime i cijena. Javi se u ppIma li neko nesto za Cazin, Bihac, Krupa imam kontakte za Sarajevo 20 god, BL 18 i Tuzla 25 ?
Druze to je ista ta samo sto sa muzem radiIma jedna tridesetih godina iz Tešnja. A ima i bračni par 44/32 godine iz Tešnja. Traže obdarenog bisex muškarca.
Koja lokacija tačno
BonasicaAmra Rozić, bio nekad neko?
gdje tacno?
meni je rekla mjesto i koliko nije trazila xbonBonasica
Jesi li bio?meni je rekla mjesto i koliko nije trazila xbon
Jel neko ima iskustva s njom?
Ne, hoce sobu u Holivudu na Ilidzi . Ona Belma sa ES vam je prava dogovarate sa njenim pimpom licno .Meni se nije svidjela jbga moje su pare valjda mgu birati .Jesi li bio?
Koja Belma?Ne, hoce sobu u Holivudu na Ilidzi . Ona Belma sa ES vam je prava dogovarate sa njenim pimpom licno .Meni se nije svidjela jbga moje su pare valjda mgu birati .
Iz RodočaAna odakle si
Kog ćeš mi?Dali si za upoznavanje
Daj mi broj molim te od te Belme, ova traži bon, hvalaNe, hoce sobu u Holivudu na Ilidzi . Ona Belma sa ES vam je prava dogovarate sa njenim pimpom licno .Meni se nije svidjela jbga moje su pare valjda mgu birati .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|