Nikad niko nije uspio stupiti u kontakt sa njom...Jel ko bio kod Sunny?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad niko nije uspio stupiti u kontakt sa njom...Jel ko bio kod Sunny?
Daj i meni ppdaj mi pp
4 godine idem kod nje ,ako mislis na Ajlu sa superoglasiDal' je tko bio sa Ajlom iz Tuzle
Broj mozes pronaci na superoglasima,jer ona mijenja broj svakih 10 do 15 dana ,pa ovaj sto trenunto koristi i ja nemamMOZEL njen broj
Došao* radi sajma. Independent+unverified= lažnjakGledajte datum, dosla radi sajma
Pogledajte prilog 5464
S njom ja nemam pojma kako se bilo ko dogovori, ženska objavi broj na super oglasima, javiš joj se da pitaš za druženje, ona odgovori "ne družim se sa nepoznatima". Wtf lol?Broj mozes pronaci na superoglasima,jer ona mijenja broj svakih 10 do 15 dana ,pa ovaj sto trenunto koristi i ja nemam
Ne druzi se iz razloga sto sam ja prvenstveno htio pomoci nekim ljudima koji su garantovali da su ok i sve,ali ne javljaju se u narodski receno gluha doba noci,bude ,pricaju gluposti pa je dovedeno skoro pa do toga da je imala uzi krug musterija samoS njom ja nemam pojma kako se bilo ko dogovori, ženska objavi broj na super oglasima, javiš joj se da pitaš za druženje, ona odgovori "ne družim se sa nepoznatima". Wtf lol?
BJ sa kondomom sex . Crnka koristi mrtvi WhatsupAna Crnka, iskustva, isplati li se otić? Čini mi se da sam vidio da neko piše da je 1h 150maraka
Razumijem ja to, ali ne razumijem logiku daljnjeg objavljivanja broja, gdje odmah na prvo javljanje odgovori tako i onda blokira broj. Mislim jel to treba imati lozinku na prvu poruku, ono nigdje veze, javiš se najkulturnije u normalno vrijeme i opet isto. I onda kasnije se pitaju zašto nema "posla". Bgm, trebaju se ugledati na Crnku i strankinje, javiš se pitaš za cijenu, one odgovore i ako ti odgovara, dogovoriš vrijeme i tjt. Meni da je do upoznavanja i trošenja vremena na gluposti ne bih bio ovdje. Ali hajde, nebitno sretno joj s obzirom da ima svoj uži krug mušterija. Nego ko ima broj te od 25 godina u Tz?Ne druzi se iz razloga sto sam ja prvenstveno htio pomoci nekim ljudima koji su garantovali da su ok i sve,ali ne javljaju se u narodski receno gluha doba noci,bude ,pricaju gluposti pa je dovedeno skoro pa do toga da je imala uzi krug musterija samo
Imas Ruskinje tako daRazumijem ja to, ali ne razumijem logiku daljnjeg objavljivanja broja, gdje odmah na prvo javljanje odgovori tako i onda blokira broj. Mislim jel to treba imati lozinku na prvu poruku, ono nigdje veze, javiš se najkulturnije u normalno vrijeme i opet isto. I onda kasnije se pitaju zašto nema "posla". Bgm, trebaju se ugledati na Crnku i strankinje, javiš se pitaš za cijenu, one odgovore i ako ti odgovara, dogovoriš vrijeme i tjt. Meni da je do upoznavanja i trošenja vremena na gluposti ne bih bio ovdje. Ali hajde, nebitno sretno joj s obzirom da ima svoj uži krug mušterija. Nego ko ima broj te od 25 godina u Tz?
Valja li, isplati li se za te pare bar?BJ sa kondomom sex . Crnka koristi mrtvi Whatsup
Crnka je 150KM pola sata kako znam.Valja li, isplati li se za te pare bar?
Aha poslao sam joj por ali izgleda da je nedostupnaCrnka je 150KM pola sata kako znam.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|