bekirsek31
Member
može broj od Nejre u inboxKolega može broj od Nejre u inbox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može broj od Nejre u inboxKolega može broj od Nejre u inbox
Slažem se za Almu i Lidiju potpuno isto iskustvoNovi sam na ovom forumu. Duze vrijeme nisam bio s kurvama, ozenjen sam pa brojeve koje sam imao izbrisao sam.Moja mala recenzija...
Moje iskustvo za Mostar od prija...
Alma nista posebno izgledom, no kad popije ili uzme nesto od opijata, dosta vatrena, mozes radit sto god hoces od nje...extra.Poznam je jos dok se ozbiljno nije bavila prostitucijom, dok je prodavala na trznici.
Lidija ljepsa izgledom, mnogo mlitava, legne rasiri noge, i ono hajde jebi...
Cigancica koja se vrti po aut. stanici, tada imala 20 koju godinu, te stopala na relaciji prema Vrapcicima,nije losa, nije skupa, zavisi koliko joj tada treba novca..., ako gori budabe...
Crna koja je bingala cesce u kaficu Kvin, poslje u piramidi , udata, neznam gdje se sad vrti, cjena bila 100KM, ako gori moze 70, 80, no tada legne ko krme, netrudi se.
Nina iz Zalika, kad sam ja imao 45, ona 35, ja sada ostario, ona idalje ima 35...
Irvana konobarica po ovi rupama trznica, rupa blizu soce, Kvini, malo punija, za male pare redaljka na njoj. Koliko puta vodena po vikendicama na Neretvi.
Te mnoge konobarice i Marinera, kod HDZ, mislim da sad neradi.
Tina tada 19 do 20, cesce dolazila u taj kafic, cjena od 100 pa nadole, zavisi treba li jo novac. Mala prava kleptomanka, meni nije uklala nisa, mnogim je...mnogi se imena i nesjecam
Ne znam i majka joj se time bavila...Slažem se za Almu i Lidiju potpuno isto iskustvo, Tina jel to Bojčićka?
jesi ti normalan druže?Cijene 10 do 20 km, ima i video
Nisam imas problem ?jesi ti normalan druže?
Ova prva ti je xbon prevaraZa sve iz Tz imate 3 strankinje pa ko hoce nek izvoli
+40701272108 crna malo punija
+37064942008 smeđa mrsavija u hotelu Tuzla 300 EUR/sat
Kojem?Ima li sta brzinski sad u gradu
Najbrže ćeš se dogovoriti sa Brazilkama sa euroeskort, bukvalno u 10 minuta možeš već biti pred vratima da jebeš. Ako je lova problem, crnka brzo odgovara ali je malo dalje od centra grada. Većina ostalih djevojaka sa euroeskort su također u tom dijelu.Sarajevo
Ne znam i majka joj se time bavila...
Drug nisam iz Amerike da dolko dam para nije picka od zlataOva prva ti je xbon prevara
Tolke pDrug nisam iz Amerike da tolke pare dam nije picka od zlata
Quotao si pogresnu osobuDrug nisam iz Amerike da dolko dam para nije picka od zlata
Jeli imas neki broj da nije skupaQuotao si pogresnu osobu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|