Daj broj brateIma na superolgasima al s tim ženskim je nemoguće se dogovoriti, i ima ova jedna brazilka ona ti je 100 eura pola sata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj broj brateIma na superolgasima al s tim ženskim je nemoguće se dogovoriti, i ima ova jedna brazilka ona ti je 100 eura pola sata.
Super oglasa nemoj to ni slučajno to ti je musko pederDaj broj brate
Meni ne treba peder meni treba pickaSuper oglasa nemoj to ni slučajno to ti je musko peder
Daj broj brateSkontali smo lol
to ti je prevara brateSkontali smo lol
To ti je prevara brate nemoj na to sjedatiJe li išao iko kod ove? Jel fejk?
Pogledajte prilog 5039
Je prevara, al ovaj Aldin je bas zatupljen likTo ti je prevara brate nemoj na to sjedati
Vjerovatno fejk, valjda bi stavila br telefonaJe li išao iko kod ove? Jel fejk?
Pogledajte prilog 5039
Tebe treba ignorisati, nemojte mu davati kontakte curaEvo ovako prodavo sam slike od one ilme a sad prodajem kontakt od najbolje kurve u Mostaru, provjereno i radi i nije poznata.
Moze pp ili instagram.
Pa ignorisi ko ti brani hahaTebe treba ignorisati, nemojte mu davati kontakte cura
Je prevara, al ovaj Aldin je bas zatupljen lik
Hahaha jao ne mogu da vjerujem šta te pogađa...tebra, nije za tebe ovaj forum ko ni za 'anam-onam' profil ni za još par debila...izvadite sve brojeve iz džepova i izgasite se, uljepšajte nam malo ovaj forum
Ako moze i meni broj od mame hahaDaj ti meni broj od matere u sebe da ja njoj uljepšam neko poslijepodne, a ti možeš ako hoćeš sjest kraj nas pa navijat, meni ne smeta kad me neko gleda!
Vidi ti njega, seljanče malo se nafuralo da može da kaže za koga je forum, a za koga nije!
Crnka nabrijala svoje instant jebače da je brane po forumu nakon što se izasrala po članovima.
Nabijem vas oboje na kitu.
I mene zanima broj...Ima neko boj Anele Coric iz Mostara?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|