HAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAADvojicu da joj odu po kondome ali da se vrate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAADvojicu da joj odu po kondome ali da se vrate.
Pa stas mozda si loš pa sam te smlatila samo se zalis i kukas ako ti se jebe neka prepicka druze odes nadjes platis izujes se , nego kukas koda ja imam carobni stapicAli ti nisi na mjestu, kontasVoljeo ne bih, ali bih volio da si me vratila nego što si me smlatila. Bilo bi poštenije.
A vi da ste neki jebaci ne bi na masazu dolazili hahahaagagahhaNije gadljiva na pare, radi čak i masažu po potrebi.
Ja ne znam kakav problem imaju pojedini likovi,meni je svaki put s tobom dobro. Možda baš ima veze s veličinom? A ono neki dan je bilo vrh pa evo i javno da se zahvalim Crnka Vidimo se mi ponovo za par danaPa stas mozda si loš pa sam te smlatila samo se zalis i kukas ako ti se jebe neka prepicka druze odes nadjes platis izujes se , nego kukas koda ja imam carobni stapic
Kad budeš davala akciju: ko jebe 2 x treći put je džaba, onda te možda dođem i opajdarit. Do tad samo te zajebavam tu na forumu.A vi da ste neki jebaci ne bi na masazu dolazili hahahaagagahha
Samo ostavio recenziju, a ti se nadovezala na moj komentar.Pa stas mozda si loš pa sam te smlatila samo se zalis i kukas ako ti se jebe neka prepicka druze odes nadjes platis izujes se , nego kukas koda ja imam carobni stapic
Sta radis od paraTacno malo odmorim od ovog foruma pa upadnem zakuham srdnja teska pojedini se loze
Ljudi jebite se i budite sretni dok nas ima jer mnogima žene kuci ni na sta ne liče a zale se na nas koje radimo ovo i kontaju da smo čarobnice
Poyyy
#crnka
Ja ne znam koliki problem mora da ima neko pa da se zaljubi u prostu prostitutku i da je posjećuje svakih par dana. Kolika je tvoja veličina pitam se kada te zadovoljava jedna prosta seljancura i jos pri tom vrijeđa klijente svoje, naziva nas debilima a takodje i naše žene koje citiram riječi prostitutke "ne liče ni na sta".Ja ne znam kakav problem imaju pojedini likovi,meni je svaki put s tobom dobro. Možda baš ima veze s veličinom? A ono neki dan je bilo vrh pa evo i javno da se zahvalim Crnka Vidimo se mi ponovo za par dana
A mozda vuče bijeloSta radis od para
Više mi je ona za kakve šljive brlje sa Podromanije, kakvo bijelo.A mozda vuče bijelo
Jesi libio kod lare sto se oglasavaRazmjena brojeva Banjaluka...
Imam 3 broja od djevojaka koje nisu javni....
Djevojke poslije posla rade....
Ne znam zaista kakve ti probleme imaš u votaži niti me zanima pravo da ti kažem. Ne znam ni kad sam se tebi obratio pa da mi pišeš na ovaj način? Možda da me podsjetiš? Ja sam uputio komentar i podršku djevojci koju respektujem u svakom smislu a to što tebi smeta činjenica da je meni dobro s njom je tvoj problem. Btw prilično sam iskusan i ne znam ni broj s koliko sam žena bio što za novac što onako dok sam bio free. A ti nisi kompetentan da ocjenjuješ jesam li se ja zaljubio ili nisam niti bi te to trebalo zanimati.Ja ne znam koliki problem mora da ima neko pa da se zaljubi u prostu prostitutku i da je posjećuje svakih par dana. Kolika je tvoja veličina pitam se kada te zadovoljava jedna prosta seljancura i jos pri tom vrijeđa klijente svoje, naziva nas debilima a takodje i naše žene koje citiram riječi prostitutke "ne liče ni na sta".
Obratio si mi se indirektno, zato si dobio od mene direktan odgovor.Ne znam zaista kakve ti probleme imaš u votaži niti me zanima pravo da ti kažem. Ne znam ni kad sam se tebi obratio pa da mi pišeš na ovaj način? Možda da me podsjetiš? Ja sam uputio komentar i podršku djevojci koju respektujem u svakom smislu a to što tebi smeta činjenica da je meni dobro s njom je tvoj problem. Btw prilično sam iskusan i ne znam ni broj s koliko sam žena bio što za novac što onako dok sam bio free. A ti nisi kompetentan da ocjenjuješ jesam li se ja zaljubio ili nisam niti bi te to trebalo zanimati.
Nikad u životu. Obratio sam se #Crnki direktno a to što si se ti tu pronašao nije do mene.Obratio si mi se indirektno, zato si dobio od mene direktan odgovor.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|