BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav poštovani članovi foruma.
Nije me određeno vrijeme bilo i iz nekog razloga mnoge poruke ne mogu da otvorim.
Interesuju me kontakti za Banja Luku i okolinu koji su povjerljivi i koje nema svako. Ne interesuju me oni koji se tu povlače.
Budite slobodni javiti mi se privatnom porukom, ide kontakt za kontakt.
Razumijem nepovjerenje pojedinih članova zbog koga ne dijele kontakte svojih miljenica, ali uvjeravam vas sve kako sam diskretan i pristojan.
Stariji članovi foruma mogu da potvrde kako sam korektan te poštujem dogovore.
Ugodan dan svima želim i svako dobro.
 
U nedelju sam bio kod brazilke Brune... Iskreno, razočarao sam se iz par razloga. Prvo, napisala je da je visoka 1,58m a u stvari je po mojoj procjeni preko 1,70m, što je meni na prvu baš zasmetalo jer sam nizak i volim samo niže od sebe, a ona je tu moje visine, možda malo i viša. Drugo, poprilično je mlitava za curu koja uzima 100 evra za pola sata. Ten je ekstra i faca takođe...tamnija je nego na slikama, i ljepša. Usluga dobra, mislim dobro glumi. Sve u svemu meni je razočarenje jer sam očekivao da je dosta niža i da je onako čvrsta, s obzirom da je brazilka. Za one kojima visina i zategnuto tjelo ne igraju toliku ulogu svakako preporučujem, ali za mene je ovo bio promašaj.
Umjesto da ti puši ti si morao da pušiš 😅
 
Da se generalno nadovežem na uopšteno pisanja na ovome forumu (mada to nikada nisam činio i uvijek bih bio koncizan i konkretan), kod nas nije samo problem bahatost pojedinih dama koje pružaju usluge i klijenata koji su spremni papreno da plate iste, već i neotesanosti i nefer pristupa mnogih. Privatnost i diskrecija moraju da se poštuju po meni te nije u redu određene stvari “na sav glas” iznositi, a da ne idem dalje pa kažem ne govoriti istinu ili obmanjivati i varati.
 
pozz raja dal iko zna trenutno ovih dana posto sam iz Tz dal ima na potezu vogoscanska petlja rajlovac dama sto stoje pored puta ako neko zna i ima neki broj od neke takve da da u pp bio bi mu zahvalan
 
Dobra pička je dobra pička, nisu bitne godine, nacionalnost, boja kože. Bitno je da zna da radi svoj posao da uživa u tome sto radi, pa neka i od glumi. Za takvu ženu ne žalim novac. Ali za neku kojoj na pucaju sliku i cijenu spucaju a ona gleda da te odje e za 10 min zao mi je i izgubljenog vremena.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh