BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dobra pička je dobra pička, nisu bitne godine, nacionalnost, boja kože. Bitno je da zna da radi svoj posao da uživa u tome sto radi, pa neka i od glumi. Za takvu ženu ne žalim novac. Ali za neku kojoj na pucaju sliku i cijenu spucaju a ona gleda da te odje e za 10 min zao mi je i izgubljenog vremena.
Ta zadnja recenica opisuje Ilmu
 
U nedelju sam bio kod brazilke Brune... Iskreno, razočarao sam se iz par razloga. Prvo, napisala je da je visoka 1,58m a u stvari je po mojoj procjeni preko 1,70m, što je meni na prvu baš zasmetalo jer sam nizak i volim samo niže od sebe, a ona je tu moje visine, možda malo i viša. Drugo, poprilično je mlitava za curu koja uzima 100 evra za pola sata. Ten je ekstra i faca takođe...tamnija je nego na slikama, i ljepša. Usluga dobra, mislim dobro glumi. Sve u svemu meni je razočarenje jer sam očekivao da je dosta niža i da je onako čvrsta, s obzirom da je brazilka. Za one kojima visina i zategnuto tjelo ne igraju toliku ulogu svakako preporučujem, ali za mene je ovo bio promašaj.
Meni se cini da si se pogresno izmjerio. Bruna ako ima preko 160cm sjecem kurac
 
Necu samo Crnku karat jbg. zadnji put kad sam bio mrtva umorna. Dajte neku novu, kojoj radi mašta, plaćam pošteno heheh
Potrefi se dan nikakav a i debila malih milion pa vise ne mogu ni da se trudim ni da budem ljubazna , a i ne zavisi sve do žene nego i do muskarca ako ti samo legnes onda ga jebi.. ali ja od seksa umorna nisam 😂😂😂😂😂
Msm bas izbjegavam da radim kad nisam raspolozena al jbga mozda me neko iznervirao 😂
 
Jel ko bio s ovom:

 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh