BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

U nedelju sam bio kod brazilke Brune... Iskreno, razočarao sam se iz par razloga. Prvo, napisala je da je visoka 1,58m a u stvari je po mojoj procjeni preko 1,70m, što je meni na prvu baš zasmetalo jer sam nizak i volim samo niže od sebe, a ona je tu moje visine, možda malo i viša. Drugo, poprilično je mlitava za curu koja uzima 100 evra za pola sata. Ten je ekstra i faca takođe...tamnija je nego na slikama, i ljepša. Usluga dobra, mislim dobro glumi. Sve u svemu meni je razočarenje jer sam očekivao da je dosta niža i da je onako čvrsta, s obzirom da je brazilka. Za one kojima visina i zategnuto tjelo ne igraju toliku ulogu svakako preporučujem, ali za mene je ovo bio promašaj.
Umjesto da ti puši ti si morao da pušiš 😅
 
Da se generalno nadovežem na uopšteno pisanja na ovome forumu (mada to nikada nisam činio i uvijek bih bio koncizan i konkretan), kod nas nije samo problem bahatost pojedinih dama koje pružaju usluge i klijenata koji su spremni papreno da plate iste, već i neotesanosti i nefer pristupa mnogih. Privatnost i diskrecija moraju da se poštuju po meni te nije u redu određene stvari “na sav glas” iznositi, a da ne idem dalje pa kažem ne govoriti istinu ili obmanjivati i varati.
 
pozz raja dal iko zna trenutno ovih dana posto sam iz Tz dal ima na potezu vogoscanska petlja rajlovac dama sto stoje pored puta ako neko zna i ima neki broj od neke takve da da u pp bio bi mu zahvalan
 
Dobra pička je dobra pička, nisu bitne godine, nacionalnost, boja kože. Bitno je da zna da radi svoj posao da uživa u tome sto radi, pa neka i od glumi. Za takvu ženu ne žalim novac. Ali za neku kojoj na pucaju sliku i cijenu spucaju a ona gleda da te odje e za 10 min zao mi je i izgubljenog vremena.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh